zou zo moeten zien 18

zou zo moeten zien 18
Joelle was de rest van de middag met rust gelaten en hoopte stilaan dat ze niet meer lastig gevallen zou worden tot ze naar huis kon gaan, maar net op dat moment kreeg ze een telefoontje van haar baas.

“Kom binnen 5 minuten naar de breakruimte en laat je kleren maar in je bureau, die zal je niet nodig hebben voor de verrassing die je te wachten staat.”

Op de verdieping bevonden zich enkel de bureau van de baas, Joelles bureau, de bureaus van Werner, Bart en Luc, een leegstaande bureau die vroeger van de 4e dienstchef was, twee vergaderruimtes, toiletten met douches en een koffieruimte. Er werkten dus geen andere mensen dan diegene die Joelle eerder die dag al hadden geneukt, maar er kwamen wel geregeld andere mensen op de verdieping om een dossier af te leveren of een pakketje te brengen,…dus het was een vervelend precedent dat Joelle nu ook volledig naakt op de verdieping rond moest lopen.

Ze kleedde zich uit en verliet vervolgens haar bureau om naar de koffieruimte te gaan die zich helemaal aan het uiteinde van de gang bevond, net naast de lift en de traphal. Toen ze de breakruimte binnen ging, zaten de baas en de drie dienstchefs al allemaal binnen. De vier mannen zaten relaxed op een sofa koffie te drinken en gaven hun ogen de kost, maar niemand zei iets, dus Joelle stond ongemakkelijk naakt voor de mannen te wachten op wat zou komen.

Opeens hoorde ze een luide ‘ping’ van de lift die open ging en enkele seconden later kwam één van de bewakingsagenten de breakruimte binnen gestapt. Joelle wou ineen krimpen van schaamte om zo naakt te staan terwijl de bewakingsagent binnen kwam, maar toen ze zag dat hij ook nog een grote waakhond aan de leiband had, liep ze onmiddellijk knalrood aan door het besef dat ze zo dadelijk terug ongelofelijk vernederd zou worden.

“Ok, nu kunnen we beginnen,” zei haar baas enthousiast.

“Wat jullie misschien niet weten is dat ons Joelle een echte geile teef is en een geile teef houdt wel van een stijve hondenpik zo nu en dan, nietwaar Joelle.”

Joelle was te vernederd om te antwoorden, maar haar baas genoot genoeg van haar vernedering dat hij geen antwoord meer verlangde.

“Ga op je handen en knieën zitten en maak hem stijf, zodat hij je lekker kan bestijgen.”

Joelle gehoorzaamde langzaam en kroop op handen en knieën naar de hond toe. Die was duidelijk niet getraind om vrouwen te neuken, want hij probeerde eerst weg te lopen toen ze zijn pik probeerde te strelen. Nadat ze zijn lul even kon masseren door de vacht van de schede heen, begon hij er toch van te genieten en maakte geen aanstalten meer om weg te lopen. Naarmate ze doorging met masseren, begon hij zelfs vrij snel stijf te worden, zodat zijn pik tevoorschijn kwam uit de schede.

De mannen keken allemaal hun ogen uit terwijl Joelle de vreemde pik vol fijne rode en dikke blauwe aders afrukte, maar Joelle wou hem zo snel mogelijk stijf krijgen om zich dan snel te laten neuken en naar huis te gaan.

“Neem hem in je bek en pijp hem.”

Opnieuw een extra vernedering voor Joelle, maar zo gehoorzaamde en boog zich voorover met haar hoofd onder de buik van de hond om de pik in haar mond te nemen. De vieze zoutige smaak deed haar even kokhalzen, maar ze begon hem te pijpen zoals haar bevolen was. Toen de hondenpik helemaal stijf was en tot en met de bal tevoorschijn was gekomen uit de schede, keek Joelle over haar schouder naar de baas in de hoop te mogen stoppen, maar de teleurstelling volgde onmiddellijk.

“Ik heb niet gezegd dat je mocht stoppen. Pijp hem tot hij in je bek spuit en pijp hem vervolgens terug stijf zodat hij je kan neuken.”

Joelle nam de hondenpik terug in haar mond en begon hem verder af te zuigen. Na enkele minuten begon hij een warm, zoutig voorvocht in haar mond te lozen en hij bleef voorvocht lozen tot hij uiteindelijk, verschillende minuten later, klaar kwam en haar mond helemaal opvulde met warm hondenzaad. De hond loosde een pak meer zaad dan de gemiddelde man, maar Joelle wist dat ze alles moest doorslikken als ze haar baas tevreden wou houden. Door de grote hoeveelheid sperma verslikte ze zich even en liep het zaad tot in haar neus, maar ze ging onmiddellijk door met pijpen om de hond terug stijf te krijgen.

Binnen enkele minuten had ze de hondenpik terug stijf gekregen waarna ze stopte met hem te pijpen en zich op handen en knieën aan hem aanbood. De hond leek niet echt te weten wat van hem verwacht werd, maar uiteindelijk volgde hij zijn instinct en besprong Joelle. Hij stootte zijn harde pik tegen haar kont die nog steeds pijn deed van de foltering van die morgen, dus besloot ze dat er niks anders op zat dan hem zelf naar haar kutje te helpen.

Joelle greep de hondenpaal tussen haar benen en mikte hem tegen haar neukgrotje, waarna de hond de rest deed. Hij stootte onmiddellijk hard naar binnen en begon haar aan een razend tempo te neuken. Joelle zat nu met haar gezicht naar haar baas en collega’s maar toen ze de geile blikken op hun gezichten zag, voelde ze zich zo mogelijk nog meer vernederd dan voordien en dus sloot ze snel haar ogen en liet de hond zijn ding doen.

Hij neukte haar aan een verschroeiend tempo zodat Joelles borsten wild heen en weer schommelden onder de snelle opeenvolgende pikstoten. Door de ruwe beurt die ze kreeg, begon Joelle luid te kreunen, maar ze hield haar billen stevig dicht geknepen zodat hij zijn bal niet in haar naar binnen zou krijgen.

“Spreid je benen voor hem zodat hij volledig naar binnen kan duwen, anders doe je het straks nog een keer tot je het goed doet!”

Het nieuwe bevel van haar baas was een nieuwe klap in het gezicht, maar Joelle gehoorzaamde langzaam en opende haar benen verder, zodat de hond binnen de kortste keren zijn bal in haar naar binnen duwde. Van zodra zijn pik helemaal in haar kutje zat, begon de bal aan de basis van de lul op te zwellen en verankerde die zich in haar neukgrotje. De hond stopte met neuken en terwijl ze in haar vernederende positie zat met de hondenpik verankerd in haar kutje, voelde ze hoe haar kutje helemaal werd gevuld met warm hondenzaad.

Het duurde een vijftal minuten voor de hondenpik langzaam begon te krimpen en de hond eindelijk zijn pik uit Joelles gleufje trok. Een stroom warme sperma liep onmiddellijk langs Joelles benen omlaag waarna ze het bevel kreeg alles op te likken. Ze veegde het zaad van haar benen en likte haar vingers proper. Toen ze alles had opgelikt wou ze terug opstaan, maar haar baas zei dat ze moest blijven zitten, maar ze mocht op haar knieën gaan zitten.

Toen Joelle op haar knieën ging zitten zag ze dat de mannen allemaal hun stijve paal zaten te strelen. Haar baas stond op en ging voor haar staan terwijl hij nog sneller aan zijn pik begon te rukken. De andere mannen, inclusief de bewakingsagent, volgden zijn voorbeeld en gingen allemaal rond haar staan, zodat Joelle omringd was door 5 geile mannen die allemaal met hun pik aan het spelen waren.

Joelle kreeg het bevel om haar mond te openen en enkele seconden later spoot haar baas zijn sperma gedeeltelijk in haar mond en de rest over haar gezicht. Niet veel later volgden de andere mannen één voor één en spoten allemaal hun geil over haar gezicht. Toen ze allemaal klaar waren, zat Joelles hele gezicht onder het zaad, maar kreeg ze eindelijk het goede nieuws dat ze kon beschikken en naar huis mocht gaan.

Ze liep eerst naar de toiletten en spoelde het zaad van haar gezicht waarna ze naar haar bureau ging om zich aan te kleden en vervolgens naar huis te vertrekken. Ze kon amper geloven hoezeer ze was vernederd op haar eerste dag terug op het werk, maar ze besefte dat dit waarschijnlijk de norm zou zijn voor de komende tijd. Terwijl ze naar haar wagen op de parking liep, voelde dat er nog steeds zaad uit haar kutje lekte, maar dat negeerde ze want ze wou gewoon naar huis gaan.

De vibrator maakte me compleet gek en na een tijdje begon mijn hoofd te tollen door de intense sensaties die zich vanuit mijn klitje meester maakten over mijn hele lichaam. Al snel volgde een nieuw orgasme en begonnen mijn spieren terug spastisch samen te trekken. De touwen beten venijnig in mijn armen en benen om me op mijn plaats te houden, maar wanneer mijn buikspieren spastisch samentrokken, botsten mijn borsten hevig op en neer zodat de gewichtjes aan de klemmen pijnlijk aan mijn tepels trokken.

Naarmate ik vaker was klaargekomen, leken de orgasmes elkaar ook steeds sneller op te volgen tot ik op een bepaald moment in een staat terecht kwam waarbij ik één lang orgasme leek te hebben. Mijn hele lichaam bleef trillen en om beurten trokken mijn spieren spastisch samen, terwijl geile golven van sensatie vanuit mijn onderbuik door mijn hele lichaam bleven gieren. Ik heb geen enkel idee hoelang ik uiteindelijk aan het rek hing of hoe vaak ik klaar kwam, maar ik was in ieder geval opgelucht toen Rob uiteindelijk terug de sporthal binnen kwam.

Er verscheen een brede glimlach op zijn gezicht toen hij zag dat ik compleet versuft was. Hij zette de vibrator uit en maakte hem lost van het rek. Vervolgens maakte hij mij ook los, zodat ik terug op mijn eigen benen kon staan, wat op zich ook al een opgave was want mijn benen voelden alsof ik net een marathon had gelopen. Hij duwde me terug op mijn knieën en zei dat ik hem terug moest volgen.

Hij liep door de bureau van de sportdienst en griste mijn kleren mee terwijl hij direct door liep naar de gang en ik hem op handen en knieën probeerde bij te houden. Hij liep helemaal naar het uiteinde van de gang die uitmondde op de speelplaats en voor ik begreep wat hij van plan was gooide hij mijn kleren gewoon buiten op de speelplaats.

“Tot morgen, slet.”

“Tot morgen, Meester,” zei ik nog snel terwijl ik me in paniek realiseerde dat ik naakt de speelplaats op moest om mijn kleren op te ****n.

Ik haastte me om mijn kleren bijeen te ****n en trok snel mijn rok terug aan en vervolgens ook mijn bloes. Toen ik mijn kleren terug aan had kon ik iets rustiger om me heen kijken en zag ik dat ik vanuit het nieuwe schoolgebouw nog niet zichtbaar was omdat ik nog achter het oude gebouw verscholen stond, maar als er iemand op de speelplaats was geweest, had die me ongetwijfeld gezien.

Ik nam nog even de tijd om mijn kleren recht te trekken en liep vervolgens terug naar het nieuwe schoolgebouw en controleerde mijn postvakje. Ik had geen nieuwe post meer gekregen dus nam mijn spullen en ging naar huis.

Toen ik thuis kwam en uit de wagen stapte, reed Joelle ook net de oprit op en stapte uit. Ik vroeg haar hoe haar dag was geweest, maar ze zei dat ze er liever niet over praatte. Ik gaf haar en kus en we gingen samen naar binnen waar Thor ons zat op te wachten. Ik was amper binnen toen hij al tegen me op begon te springen. Ik keek met een vragende blik naar Joelle en vroeg of ze het zag zitten om zich door Thor te laten bestijgen.

“Liever niet schat. Minder dan een uur geleden had ik nog een andere hondenpik in mij.”

“Geen probleem, dan doe ik het wel.”

Ik was behoorlijk vermoeid maar als Joelle op het werk was geneukt door een hond, was ze waarschijnlijk behoorlijk vernederd geweest. Ik trok mijn rok en bloes terug uit en ging op handen en knieën zitten. Meer had Thor niet nodig als uitnodiging en binnen enkele seconden zat hij bovenop mijn rug en was hij zijn stijve pik tegen mijn billen aan het beuken.

Hij vond vrij snel de weg naar mijn gleufje en begon me keihard te neuken. Door de harde neukbeurt van Rob en de opeenvolgende orgasmes als gevolg van de vibrator, was mijn lichaam nog steeds in een soort overgevoelige staat, dus van zodra Thor me begon te neuken begonnen de geile golven alweer door mijn lichaam te gieren. Voor ik het goed en wel zag aankomen was ik alweer keihard aan het klaarkomen op de grote hondenpik die me aan een razend tempo aan het neuken was.

Terwijl ik nog steeds keihard werd geneukt, hield ik mijn billen stevig tegen elkaar geknepen zodat Thor zijn pik niet helemaal in mij zou kunnen duwen. De naweeën van mijn orgasme bleven de hele tijd door mijn lijf gieren tot Thor eindelijk stopte met neuken en me begon op te vullen met zijn hete zaad. Toen hij eindelijk klaar was sprong hij van mijn rug en ging tevreden in de hoek van de kamer liggen.

Joelle had me ondertussen een glas wijn uitgegoten en we gingen samen even relaxen in de zetel, waarna we naar boven gingen en samen een bad namen. We hoopten allebei dat we de rest van de avond met rust zouden gelaten worden, maar wisten diep vanbinnen wel beter.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir