super beroep deel6

super beroep deel6
SUPER BEROEP deel 6
Voorwoord: om echt “mee” te zijn met dit verhaal moet je natuurlijk elk deel hebben gelezen.
Die volgende ochtend checkt hij zijn mailbox en ziet dat hij opnieuw een mailtje heeft gekregen van de Nederlander: ‘En hoe is het geweest? Ben je nog niet gescheiden?? Vertel me alles, ik ben zeer benieuwd, groetjes Jordy. Meteen doet Bram een replay en schrijft hij alles tot in het kleinste detail op wat zich gisteravond heeft afgespeeld.
Haast onmiddellijk krijgt hij hierop antwoord: ‘Ik weet nu wel heel zeker dat ook jij een geil vrouwtje hebt. Je hebt mij nu wel super benieuwd gemaakt hoe ze er uitziet. Stuur mij alstublieft eens een sexy fotootje door zodat ik eindelijk eens een idee heb wat voor een heet kreng jij ook wel hebt. Gelieve verder mijn raad op te volgen indien je naar de volgende stap wil om deze slet van U ook te laten afneuken door één van deze negers. Ik ben er nu heilig van overtuigd dat ze de komende dagen aan niks anders gaat kunnen denken. Spreek de komende dagen en of weken zelf met geen woord over dit alles, wacht rustig je tijd af al begrijp ik volkomen dat dit niet simpel zal zijn. Veel geluk.
‘Wat die foto betreft, dat ga ik niet zonder haar medeweten doorsturen hoor. Ik mag er niet aan denken als ze dat ooit te weten komt, ze vermoord mij als ik dit doe vooral na alles waarmee ik haar de afgelopen dagen heb geconfronteerd’. ‘Moest zij er mee akkoord gaan zou ik dit zeker doen, al heb ik dan nog een probleem, we hebben namelijk geen opwindende foto van haar’.
‘Ik ben zeker dat ze wel bereid zal zijn om der jou eentje te laten schieten indien ze zelf over ‘het’ onderwerp zal beginnen, troost je’. En om haar nog meer te overtuigen kun je zeggen dat zij toch exclusief onze video heeft mogen bekijken. Laat het idee even links liggen wat de ‘negers’ betreft in dit stadium, laten we eerst zien hoe ze hier op reageert’. Als ze hiermee instemt en daar moet je in geloven, wel dan zal ik mail sturen die jij haar vanaf dan mag laten lezen, met andere woorden, dan zal ik de touwtjes in handen nemen, ik heb ondertussen ervaring weet je’.
Weer was hij erg opgewonden met deze schaamteloze zinnen die de Nederlander schreef over zijn lief braaf huisvrouwtje, al gaat hij toch nog steeds van de veronderstelling uit dat ze er niet zal over beginnen. Hij moet ondertussen wel toegeven met al wat Jordy had gezegd de laatste dagen dat dit alles wat hij voorspelde is uitgekomen.
Amper na twee dagen begint ze tot zijn grote ontsteltenis die avond in bed te praten , dit had hij totaal niet verwacht of toch zeker niet zo snel:
‘Heb je nog contact gehad met Jordy’?
Voor het eerst spreekt ze de naam van zijn nieuwe Hollandse vriend uit alsof zij deze persoon ook kent.
‘Wel kijk, ik zou hier nooit zelf over begonnen zijn maar nu jij er over begint ga ik zoals steeds heel eerlijk zijn tegen jou, ja hij heeft mij een mailtje gestuurd’.
Om haar interesse verder te meten zwijgt hij nu heel bewust en alweer tot zijn grote verbazing vraagt ze haast onmiddellijk wat hij heeft gemaild.
‘Ach gewoon of wij het er samen nog hebben overgehad om dit zelf ook te doen’.
‘En, wat heb je gezegd’?
‘Dat jij helemaal geen interesse hebt, dat dit een brug te ver is voor jou hoe graag ikzelf dit wel zou willen’.
Hij zag duidelijk bij deze laatste zin aan haar gezichtsuitdrukking dat ze iets of wat teleurgesteld was met dit antwoord en opnieuw laste hij bewust een pauze in en draait zich hierbij langzaam met zijn rug naar haar toe om haar curiositeit nog meer te laten opwellen. Als ze nu nog verdere vragen stelt denkt hij zich ondertussen angstvallig af, zou ze bewijzen dat het ‘idee’ haar heeft bezig gehouden de twee laatste dagen zoals Jordy alweer had voorspelt.
‘Was dit alles’?
‘Wel nee eigenlijk’ waarop hij zich opnieuw naar haar toe draait want hij was heel benieuwd hoe ze nu zou reageren nu hij weer eens uit het bed had gepraat tegen deze wildvreemde Nederlander. ‘Ik hoop dat je weer niet boos wordt maar het ben jij die erom vraagt, moet ik verder vertelen’?
Onmiddellijk knikt ze van ja waarop hij besloot om zich niet in te houden en alle details tot in de puntjes begint te vertellen.
‘Ik heb via mail opnieuw geschreven wat voor spannende seks we weer hadden gehad, dat je uiteindelijk weer heel erg geil waart geworden, dat ik zelfs je dildo had aangegeven omdat ik volledig was uitgeput nadat ik was klaargekomen en omdat jij na twee orgasme’ s nog steeds niet helemaal waart bevredigd. Dat jij dit ding voor de allereerste keer sinds we dit hebben, uit eigen beweging hanteerde en er als een gekkin mee tekeer ging in die kut van U om zo alsnog een hoogtepunt te kunnen bereiken’.
Alweer was hij zeer verrast bij deze toch wel harde woorden dat ze niet opnieuw onthutst en boos werd zoals die andere keer en daarom besliste hij om nog even door te gaan.
‘Hij is nu wel heel benieuwd hoe je er uitziet en vroeg mij om een foto’.
‘Heb jij er eentje gestuurd’? vraagt ze op een zachte manier waarmee ze bewijst dat ze dit niet erg zou hebben gevonden.
‘Nee ik heb geschreven dat ik dit nooit zonder jou uitdrukkelijke goedkeuring zou doen, en daarbij hij vraagt een sexy foto van jou en die hebben we helemaal niet’.
Opnieuw kreeg ze bij deze woorden een gloed over haar wangen van de opwinding bij de gedachte hoe hij over haar had geschreven en ondertussen priemden haar tepels weer door haar nachtjapon heen.
‘Zou het geen goed idee zijn dat ik er een paar schiet in die supermooie bikini die je de voorbije vakantie had gekocht en waar ik je extreem geil in vindt’.
‘Eigenlijk is deze iets te klein gekocht omdat ik niet helemaal topless mocht op ons voorbije verlof daar in Tunesié vanwege deze hun geloof. Maar je weet dat ik heel graag zon en zoveel mogelijk bruin wil op onze vakantie en enkel daarom dit minuscuul dingetje heb gekocht. Hier aan zee zou ik deze niet eens willen aantrekken’.
‘Dat is juist de reden als ik al een foto zou mogen schieten met jou goedkeuring om deze in die bikini te doen. Ik ben er van overtuigd dat Jordy helemaal wild word als hij deze zou te zien krijgen. Je hebt ten eerste nog een pracht van een lichaam en ten tweede die borsten van jou zijn drie maal zo groot als die van zijn vrouw, het is gewoon prachtig hoe deze uitpuilen in dat dingetje. Zelfs de vrouwen staarden je aan met blikken van jalousie omdat hun mannen je aankeken en sommigen van hen hun erectie moesten verbergen met hun strandhanddoek weet je nog’? De obers van dienst zouden gevochten hebben om naar jou te kunnen komen als je alweer een cocktail aan het zwembad bestelde. En je kan echt niet ontkennen dat dit jou niet onberoerd had gelaten want steeds als we na het zonnen op de kamer waren was je zo geil als de pest van de aandacht die je had gekregen’.
‘Kom aan trek het aan, laten we dit koppel lekker meegenieten van je prachtlichaam dat je hebt. Zijn vrouw wordt stik jaloers als ze dit gaat zien, tenslotte is het maar een foto, wat wij te zien hebben gekregen van hun was toch andere koek niet? Ik haal snel het fototoestel beneden ondertussen’.
Nog voor hem sprong ze het bed uit om de bikini uit de kast te halen. Alweer moet hij vaststellen dat dit idee van de Nederlander haar opnieuw heeft bekoord om dit te doen. Zo snel hij kon stormde hij de trap af om het toestel te gaan halen alsof hij schrik had dat ze zich alsnog zou bedenken. Eens terug op de slaapkamer ziet hij tot zijn grote verbazing zijn pracht van een vrouw recht op het bed staan in deze twee kleine prachtstukjes textiel . Dit sprak zo veel meer tot de verbeelding als zou ze helemaal naakt zijn.
Gewillig poosde ze langs elke kant van het bed tot hij haar beviel om op haar handen en knieén te gaan zitten en alsof zijn leven er van afging trok hij onafgebroken foto’s van haar.
‘Kom steek die geile kont van u hoog in de lucht, kijk eens aan, je moest jezelf zo zien zitten. Doe je benen wat uit elkaar zodat ik je tieten zie hangen’.
Als een bezetene liep hij rond het bed om haar in elk mogelijke pose te kunnen schieten.
‘Kijk ik heb nu zoveel materiaal getrokken dat jij morgen mag beslissen welke we zullen doormailen’.
Nu hij voor haar gezicht was komen te staan trok ze met beide handen zijn pyjamabroek naar beneden en begint hem lekker te pijpen waarop hij meteen het toestel op het nachtkastje legt. Snel trekt hij de koordjes van haar bovenstukje los en neemt met beide handen haar enorme tieten vast. Opnieuw neemt ze zijn lul heel diep in haar mond naar binnen terwijl ze met haar andere hand zijn balzak bewerkt. Hij wist dat dit weeral niet lang mag duren of dat hij haar gezicht hier meteen helemaal zou onderspuiten en daarom dwingt hij haar op haar rug om het onderstukje dat eveneens met twee koordjes vast ging los te rukken.
Meteen duikt hij met zijn gezicht tussen haar benen en stelt vast dat deze fotoreeks haar heel erg had opgewonden.
‘Kijk eens aan hoe nat je alweer bent geworden, die schaamlippen druipen van het vocht. Eigenlijk zou ik van deze ook een foto moeten nemen om naar hem te sturen’.
Hij wist dat ze op dit moment daar ook al helemaal geen probleem van zou maken in al haar geilheid maar nu was ze maar aan één ding toe en dat is zo snel mogelijk klaarkomen. Met beide handen hield ze zijn hoofd opnieuw stevig tussen haar benen waarop hij haar als een gek begint te beffen. Ze nam meteen een hoofdkussen over haar gezicht om haar zelf te dempen zodat de kinderen naast hun op de kamer geen argwaan zouden krijgen met wat hier gebeurde.
Het was ondertussen al erg laat geworden en dat kwam Bram eigenlijk goed uit omdat hij wist dat ze totaal niet bevredigt was bij dit enige orgasme van de avond. Het weekend stond voor de deur en wetende dat de kinderen morgen heel de voormiddag naar de sportclub moeten beseft hij dat ze opgewonden moet blijven en dat ze zodra het huis voor hun alleen zouden hebben ze op hun gemak de foto zouden kunnen uitzoeken en doorsturen. Hij nam haar hierdoor nu in missionaris houding omdat hij wist dat als hij haar achterwaarts zou nemen ze hoogst waarschijnlijk zichzelf alweer zou vingeren naar een orgasme en dat wou hij vermijden.
Eens de kinderen de volgende ochtend de deur uit waren zet hij de pc aan en sluit het fototoestel er op aan zodat hij de genomen foto’s zou kunnen downloaden. Meteen was ze opnieuw op zijn knie komen zitten waarmee hij besefte dat hij er goed had aan gedaan om ze gisterenavond maar één orgasme te hebben laten geworden, dat ze totaal nog niet bevredigt was en dus nog steeds erg opgewonden was bij deze nieuwe stap die hij had ondernomen.
Eén voor één liet hij de foto’s aan haar zien en was zelf verwonderd hoe mooi en vooral sexy deze waren. Alweer kreeg hij een erectie en voelde hij bij haar dat ook zij dit niet onverschillig liet, opnieuw schuurde ze met dat onderlichaam tegen zijn knie aan. Ze had nog steeds haar nachtjapon aan waarbij ze nooit een slip droeg en zo voelde hij zijn knie helemaal vochtig worden van het lichaamsvocht dat uit haar spleet liep.
‘Kijk eens aan nu wordt je al heel nat van je eigen te zien op het scherm’ en tast meteen tussen haar benen waarbij ze sprakeloos bleef.
‘Als er eentje is die ik zou willen doorsturen zou het zeker deze zijn’ sprak Bram waarop er één was verschenen met haar kont hoog in de lucht.
‘Bij deze zie je zowaar het vocht door je slip heen verschijnen van hoe opgewonden je wel was, en dan die tieten kijk eens aan, spijtig dat dit geen bewegende beelden zijn, dit zouden ze nog meer accentueren in dit te kleine topje’.
Na een kwartiertje hadden ze alle foto’s zien passeren en hij vond dit het moment om te vragen aan haar welke foto hij zou mogen doorsturen. Hij projecteerde ze allen tegelijk op zijn beeldscherm en tot zijn grote ontsteltenis, dit had hij alweer niet verwacht, duidde ze er een tiental aan. Hij had gedacht dat ze er maar één zou laten doorsturen en voor ze zich kon bedenken plaatst hij onmiddellijk de tien foto’s door naar de Nederlander zijn mailadres.
‘Ik had totaal niet verwacht dat ik er zo veel heb mogen doorsturen, maar wees maar zeker, dit gaat echt niet lang duren voor hij hier zal op reageren. Ik stuur hem snel een bericht naar zijn GSM dat ik deze zopas heb doorgestuurd’.
Het duurde nog een lang kwartier eer ze een mailtje terug kregen van Jordy.
‘Man man wat een ongelooflijk knappe vrouw heb jij, je bent nog veel te bescheiden geweest met te zeggen dat ze er goed uit ziet. Dit zijn de mooist sexy foto’s die ik ooit hebt gezien, je ziet dat deze vrouw eveneens seks uitstraalt dit is echt waar top. Een heel kwartier lang ben ik sprakeloos naar die foto’s aan het kijken en geloof me deze maken me echt geil, wat een droomvrouw. Een geluk dat mijn vrouw niet thuis is op dit moment, deze zouden haar stik jaloers maken als ze zou zien met wat een erectie ik hier zit. Ik durf te wedden dat je onmiddellijk seks hebt willen hebben nadat je deze foto’s mocht nemen, niet’?
Zonder iets te vragen aan haar stuurt hij meteen: ‘inderdaad dit heeft ons beide opnieuw erg opgewonden gemaakt, we waren beiden heel benieuwd hoe je ze zou vinden’.
Bij dit antwoord vond de Nederlander aan de andere kant dat het tijd was om “het onderwerp” weer aan te snijden wetende dat Ilse vanaf nu de mails meeleest.
‘Als ik deze als laatste in een apart vakje op jullie site zou plaatsen, je weet immers dat het een geschreven verplichting is dat eerst alle foto’s vanaf jullie verloving tot nu moeten geplaatst worden, wel dan ben ik zeker dat elke Amerikaan die tot nog toe hebben betaald om onze Europese vrouwen te mogen aanschouwen in al hun glorie, dat ze allemaal die van jou fantastisch geil vrouwtje gaan willen zien. Komaan laten we enkel de gehele fotoreeks plaatsen want het zou echt zonde zijn deze super knappe vrouw met deze prachtborsten niet te kunnen delen’.
Zorgvuldig leest ze elk lettertje van de Nederlander mee waarop ze ondertussen toch wel heel erg rood aanloopt met hoe deze wildvreemde het over haar lichaam heeft. Het was voor Bram wel heel erg duidelijk dat het van opwinding was want ze schuurde nu nog meer tegen zijn knie aan. Heel nieuwsgierig naar haar reactie zet hij om haar andermaal te testen een replay op:
‘Kijk we vinden het erg tof wat je van haar foto’s vindt, we zijn echt tevreden dat ze je eveneens erg geil hebben gemaakt maar we moeten het hier eerst samen nog eens over hebben ’.
‘Dat begrijp ik volkomen maar vergeet vooral toch niet dat enkel de fotoreeks en vooral deze laatste foto’s die ik op het einde zou plaatsen al heel wat geld in het laatje zou brengen. Denk heel goed na voor je het afblaast maar ik val in herhaling dit zou zonde zijn’.
Opnieuw betrad haar hele lichaam dat dit haar allemaal heel erg had opgewonden. Haar ogen waren nu ook al helemaal rood van opwinding geraakt, haar tepels alweer priemend door het dunne laagje stof van haar nachtjapon om nog maar te zwijgen hoe zijn knie nu helemaal druipt van haar lichaamsvocht. Bram wou nu niet langer meer wachten bij zichzelf denkend: ‘een neen heb ik een ja kan ik krijgen’ en brengt zijn rechterhand tussen haar dijen om in levende lijve te ondervinden hoe zijn lief vrouwtje alweer erg geil was geworden van hoe de Hollander haar lichaam zopas had beschreven. Meteen deed ze haar benen weeral helemaal open.
‘Dit doet nogal wat met jou’ en brengt zijn kletsnatte vingers onder haar neus. ‘Kijk eens hoe mijn vingers glinsteren van je kutsap, je zou het heel erg leuk vinden dat deze nog steeds wildvreemde man aan de andere kant zich waarschijnlijk als een zot zich aan het afrukken is op jou’.
Zonder op dit te antwoorden brengt ze zijn hand terug tussen haar benen waarmee ze aangeeft dat hij moet verder doen. Hij vond bij deze dat zijn opbouw nu lang genoeg had geduurd en besloot om de tot nog toe wijze raad van Jordy in de wind te slaan en het maar over zijn begin gedachte te hebben en dat was om ook haar naar ginder te krijgen, hierbij denkend dat ze hem de laatste week steeds totaal had verrast met hoe ze op alles was ingegaan.
‘Komaan laten we ook starten met onze fotoreeks zodat die Amerikanen ginder hetzelfde doen, dat deze zich ginder ook helemaal suf zullen rukken op deze indrukwekkend mooie foto’s. Ik zou het nog steeds fantastisch vinden dat wij, met de nadruk op wij, dat we ook naar ginder trekken om jou de kans te geven en te laten aanvoelen hoe het zou aanvoelen om zo door een enorme neger vol te worden gepropt in die kut van jou.
Hij voelde aan alles dat ze aan een orgasme toe was, hoe ze opnieuw haar bekken hoog in de lucht steekt, maar hij moest en zou nu een antwoord hebben en daarom trekt hij zijn hand terug en neemt haar gezicht met beide handen en draait het naar hem.
‘Zeg me dat jij dit ook wil of ik laat je niet klaarkomen, zeg me dat je ook wil afgeneukt worden door een zwarte negerlul’.
Zo waren de woorden uitgebracht, nu moest ze antwoorden en ze brengt opnieuw zijn hand tussen haar benen en haast meteen komt ze heftig klaar en schreeuwt het luidt uit, ‘Ja ik wil ook geneukt worden door een neger’.
Alsof hij nog niet helemaal overtuigt was besloot hij haar klit blijvend te bewerken om haar nogmaals een orgasme te geven en terwijl een bevestiging te kunnen krijgen van wat ze zopas had uitgeschreeuwd.
‘Ik weet zeker dat ook jij heel hard zult genieten als er zo een enorme pik in die misschien wel te kleine spleet van jou zal te keer gaan. Ik ben zeker met de geile slet die jij bent dat je er alles zal aan doen om die helemaal diep in dat lichaam van jou te kan laten pompen’.
Haast onmiddellijk komt ze alweer klaar en zonder nog te moeten vragen roept ze terwijl: ‘Ja ook ik wil voelen wat die Hollandse meid heeft gevoeld’.

Zoals steeds heel benieuwd naar jullie reactie, laat deze vooral massaal achter, hier doen we het tenslotte voor [email protected]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir