stoute tante

stoute tante
toen ik een jaar of 18 was ging ik weleens naar mijn tante, de jongste zuster van mijn moeder,ze moet een jaar of 27 zijn geweest. mijn tante was een mooie vrouw met dikke tieten en een kont om gek van te worden,en dat wist ze want ze showde het vaak genoeg als ik op bezoek kwam.zo ook nu weer,ik kwam aan en ze deed de deur open in een soort van bodystocking waar ze een kort rokje overeen had en ze had lange zwarte lieslaarzen eronder aan,ik zag haar dikke tieten er bijna uit springen en mijn lul was al hard aan het worden van deze aanblik.ik zeg:stoor ik je soms? nee hoor zegt ze ik was wat aan het passen,nou het ziet er heel erg goed uit zei ik.waarop ze moest lachen en zei: ik ben nog altijd je tante hoor. dat weet ik zei ik maar je ziet er heerlijk uit zo.Heb jij wel ervaring met oudere vrouwen? zegt ze.nou nee niet echt.
oke zegt ze,dan komt daar vandaag verandering in. ik stamelde een beetje:maar… tante… als moeder… je moeder hoeft dit niet te weten zei ze en liep voor me uit naar de woonkamer,haar heerlijke kont deinsde mee op haar manier van lopen en mijn lul was al in volle sterkte,ze draaide zich om en zei:ik zie wel dat je naar mijn kont kijkt kleine viezerik, je tante zo te bekijken!!
het schaamrood stond tot aan mijn kaken,sorry maar je hebt ook een lekkere kont. ooh dank je zegt ze,ga maar even zitten dan ga ik me even omkleden.dat hoeft niet voor mij hoor riep ik haar na.oh nee,zegt ze als ze terug komt,dus dit vind je wel geil?
ja zeg ik wie niet? ze ziet mijn harde lul door de stof van mijn broek spannen en zegt hij ook niet.ik kan je daar wel van af helpen als je wilt,zei ze.ga maar op de bank liggen.ik doe mijn kleren uit tot op mijn onderbroek na,en ga op de bank liggen.
en met een been naast de bank en een been langs mij gaat ze boven mijn harde lul staan en trekt mijn onderbroek langzaam omlaag.mijn lul zwiepte er zo uit,zozo zegt ze:hij is al lekker hard,komt dat door je geile tante? ja,zeg ik vindt je het gek zoals je er bij loopt.
ok zegt ze,trek eens aan je lul.ik begon er rustig aan te trekken kijkend naar mijn tante haar dikke tieten. mmmmmm tante je hebt zo`n lekker figuur.
mmmmm jongen zei ze en jij zo`n lekkere harde lul,laat tante eens effe ermee spelen ze pakte hem vast en begon met mijn eikel te spelen,ja tante ga door zo.nee zei ze eerst alstublieft zeggen. alstublieft tante trek me aan me lul,nee zegt ze.speel eerst maar even met jezelf,ik zag dat dat tante opwond om mij met mijn lul zien te spelen.alstublieft tante speel met mijn lul,oke zegt ze en ze pakt hem vast en gaat nu met haar tongetje over mijn eikel ik kreeg er de rillingen van en genoot van haar tongetje.ineens zegt ze: wil je me neuken,wil je me neuken?ik zeg ja zij zegt nee speel nog maar even met je lul.
nog even met mijn lul gespeeld en toen zei ik: mag ik je alsjeblieft neuken in dat lekkere natte poesje van je?
nog niet, kreeg ik te horen. ze ging met haar hoofd richting mijn lul en pakte hem in haar mondje,ze begon heerlijk aan mijn lul te zuigen. ik lag te kroelen van genot vooral toen ze hem helemaal in haar mondje pakte en met haar tong over de lengte van mijn lul ging,tante ik wil je neuken,alsjeblieft.
ze deed haar rokje en bodystocking uit en haar laarzen hield ze aan,dat zag er heel geil uit en ze was ook geil,ze kwam boven me staan en ik zag dat haar kut al goed nat was,ze ging op mijn gezicht zitten en rook haar opgewonden kutgeur.
ik begon haar te likken en te vingeren,mmmmmmmmm ja jongen ga door ga door.
ondertussen trok ze aan me lul mmmm ja lekker ga door zei ik .
ik wilde nu echt haar zeiknatte kutje neuken,ga op je buik liggen zei ik en ze ging op haar handen en knieen zitten,vindt ik lekkerder zei ze.
die lekkere volle kont zo naar achter gestoken boven die geile laarzen uit,ik kwam al bijna. mijn inmiddels keiharde lul kon niet wachten om al dat lekkers eens te verwennen,ze deed er een rubber om en duwde mijn lul langzaam in haar natte kut. oh tante wat ben je toch een sletje eigenlijk. oh ja zei ze dan neuk me maar als een sletje en ze ging harder met haar kutje over mijn lul.ooh ja tante wat lekker en ik duwde mijn lul steeds verder en harder in die natte kut.
kom op jongen zei ze neuk me neuk me diep en ik wil je harde lul zo ook nog tussen mijn tieten,kun je lekker op klaarkomen oke?.
oke,zei ik. maar eerst even lekker in je poepgaatje nog alsjeblieft? goed,zei ze maar eerst goed insmeren daar,ik haalde mijn lul uit haar natte kut en begon haar anus te likken en spuugde er op waardoor het lekker ranzig en nat was.ik duwde mijn eikel tegen haar kontje en duwde langzaam door,ooooooooh ja riep ze hard pak me in mijn holletje en neuk me verdomme. ik ging steeds wat harder tot ik bijna niet meer kon houden en zei: kom tante draai je om ik wil je tieten ook nog neuken,mmmmm ja zei ze kom maar. ze ging voor me zitten en ik duwde mijn lul tussen haar heerlijke tieten,ze spuugde op mijn lul en tussen haar borsten. ik duwde hem ertussen en wat een genot iedere keer dat ik met mijn eikel boven haar tieten uitkwam likte ze eraan en dit zorgde er ook voor dat binnen no time mijn sperma over haar geile tieten en haar gezicht spoot.
ik lag een beetje bij te komen toen ze zei: je hebt een lekkere lul jongen, die wil ik wel vaker ontvangen,ik zei: is goed tante met u doe ik dat graag,nooit gedacht dat u zo`n sletje kon zijn.
sindsdien deed ik het zo`n 3 keer in de maand met haar,tot ze een nieuwe vriend had,de geluksvogel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir