RobHorny neukt een geile vrouw na een stapavond.

RobHorny neukt een geile vrouw na een stapavond.
Op een mooie zomeravond met een paar vrienden wezen stappen. Ik was deze avond de BOB. Dus de hele avond op frisjes en cola. Een vriend van mij komt een leuke meid tegen en de hele avond zijn ze nogal close met elkaar. Mijn vrienden drinken behoorlijk en ook die leuke meid lust wel pap van alcoholische drankjes.

Aan alle gezellige dingen komt een eind, dus ook aan deze avond. Mijn vriend zei tegen haar dat ze wel mee mocht rijden indien ze geen vervoer had naar huis. Daar maakte ze graag gebruik van. En zo zat mijn auto vol. Gezellig zat ze achterin met haar nieuwe verovering.

Ze zaten volop te vrijen en de handjes bleven niet thuis. Zij had haar hand op zijn kruis liggen en ik zag in het donker dat ze hem daar voelde en zachtjes aan het kneden was. Hij zat met zijn handen aan haar borsten. En op een gegeven moment verdween die hand zelfs onder haar shirtje. Ze bleek daar absoluut geen problemen mee te hebben.

Ik zag haar kanten rode slipje onder haar rokje vandaan komen
Maar wel even vooral mijn aandacht op de weg houden natuurlijk. Anders gaat het fout. Ik vroeg waar ze naar toe moest. En dat bleek een behoorlijk eindje uit de buurt te zijn. Nou, dan is het duidelijk, eerst mijn vrienden stuk-voor-stuk thuis afzetten en dan door om haar af te zetten.

Toen mijn laatste vriend was afgezet bleven wij over. Ze kwam nu naast me zitten. Ze zag er geil uit. Een heel kort rokje. Geen panty’s en een donker shirtje. Maar die ogen. Man wat kon ze je daar geil mee aankijken. Ik reed verder en ineens zag ik dat haar rokje wel wat hoog zat. Ik zag een kanten rood slipje onder haar (te) korte rokje vandaan komen. Ze had haar handen op haar benen en streelde de binnenkant van haar benen. Verdorie, die meid zat me helemaal geil en gek te maken. Mijn lul wilde rechtop gaan staan. Maar mijn broek verhinderde dat. Wel liet mijn broek een grote bult zien van mijn zwellende lul die niet verder kon.

Ik kreeg het er verdorie goed warm van. Haar handen gleden nog verder naar boven en ze liet ze liggen op het plekje waar onder het slipje haar klitje verscholen zit. Ze ging nu door haar slipje heen zichzelf bevredigen. Ze keek me geil en verleidelijk aan. Met een beetje dubbele stem van de drank zei ze plagerig en lachend. Hey Rob, jij bent eigenlijk ook wel een leuke vent.

Ik kreeg het steeds warmer. Vooral toen ik zag in het licht van de straatlantaarns, dat haar slipje erg vochtig was geworden in het kruis waar haar vingers ronddraaide. Ik zei: “Je bent heerlijk nat, dat ziet er goed uit”.

Ze moest nodig plassen en ik zag haar kale kut
Ze lachtte geil en zei met haar stem, die duidelijk tipsy klonk: “Rob, weet je niet ergens een afgelegen plekje? Ik moet namelijk ontzettend nodig plassen”. Terwijl ze dit zei legde ze haar hand op mijn bovenbeen. Vlak naast mijn opgezwollen bult onder mijn rits. Helaas voelde ze me niet. Maar ze streelde wel mijn bovenbeen, vlak naast mijn gezwollen lul. Man, wat werd ik daar gek van. Om mijn lul net niet te pakken. Dit is gewoon om geil te ontploffen.

Ik hield me netjes en zei: “Ik weet hier in het bos wel een goed plekje waar je kan plassen. Goh, een plassende vrouw vind ik altijd wel opwindend.”
Ze keek me geil aan en vertelde dat ze er geen probleem nee had dat ik toekeek terwijl zij haar blaas aan het legen was.
Het enige wat ik kon uitbrengen was: “OK”.

Snel stopte ik bij een bosrijke omgeving. Een flauw lichtje van een lantaarn die verderop stond gaf voldoende licht. Samen stapte we uit mijn auto. Ik liep naar haar kant. ze stond een beetje te wankelen door de drank. Toch iets teveel gedronken natuurlijk. Zo trok nu haar rokje omhoog en deed haar slipje naar beneden. Een snelle blik leerde me dat ze een kaal geschoren kutje had.

Ze zei dat ze nu wel toe was aan een lul in haar doos
Ze wilde met 1 been uit haar slipje stappen, maar verloor haar evenwicht en viel. Snel schoot ik te hulp en al zittend ging ze met 1 been uit haar mooie kanten rode slipje. Ze ging wijdbeens voor me zitten. Keek me geil lachend aan en deed met haar vingers haar schaamlippen opzij. Gelijk kwam daar een enorme straal plas tevoorschijn. Duidelijk dat ze hoge nood had. Het leek wel alsof ze maar bleef plassen.

Toen ze eindelijk klaar was veegde ze met een papieren zakdoekje haar kutje helemaal droog. Vervolgens trok ik haar van de grond omhoog en keken we naar de enorme plas die op de grond lag. We liepen er omheen en ineens zei ze tegen me: “He, he dat lucht op, maar nu dat er uit is, kan er ook weer wat in.” Ze greep me nu recht in mijn kruis. Ze ging gebukt voor mijn auto staan, rokje nog steeds omhoog en slipje hangend aan 1 been. Haar kontje stond nu naar achteren gericht. Ze bukte iets zodat ik haar geile gleuf goed tussen de lekkere sappige schaamlippen zag zitten.

Ze zei: “Kom maar, ik ben nu wel toe aan een lul in mijn doos”. Nou, dat hoef je tegen mij maar 1x te zeggen. Mijn broek ging open en mijn harde sprong tevoorschijn toen ik broek en onderbroek wat naar beneden schoof. Omdat zij niet over condooms begon deed ik dat natuurlijk ook niet. Met de blanke sabel in een heerlijke doos neuken is toch het lekkerste. Ik pakte mijn harde lul en zette de top tegen haar warme kale kut aan. Ik bewoog mijn eikel even door de gleuf heen en weer. En drukte toen door. Mijn eikel op onderzoek in deze natte vochtige warme ruimte.

Ze bewoog haar onderlichaam geil ritmisch tegen me aan
Ohhhh, hij ging er heerlijk in. Langzaam drukte ik mijn genotsknots naar binnen. Tot hij er helemaal in zat. Het voelde strak aan in haar kut. Maar ze gaf geen kik. Alleen een zacht goedkeurend gekreun. Nu begon ik op en neer te gaan. Mijn lul gleed tussen haar vrouwenvlees soepel heen en weer. Ik voelde haar schede heerlijk mijn lul omklemmen. Alsof ik op een geweldige manier soepel werd afgetrokken door een gewillig geil klemmend vrouwenlichaam. Terwijl ik haar neukte bewoog ze haar onderlichaam ritmisch tegen me aan. Samen verhoogde we het tempo. Ze kreunde nu volop en ik kon wel merken dat ze er zelf ook volop van genoot.

Ik had haar heupen stevig vast en beukte mijn lul diep in haar. Stevige stoten. Ik kwam steeds tegen haar heerlijk billen aan en dat gaf een geile klets van stevig mannenvlees op zacht vrouwenvlees. Ze kreunde en genoot volop. En ik natuurlijk ook. Met lange diepe halen haalde ik het maximale uit deze neukgrage dame. Die lust er echt wel pap van.

Ik zag haar geile vette kutlippen
Oh, ik moest haar even vasthouden. Door haar wankele evenwicht en mijn harde stoten viel ze weer bijna om. Mijn lul floepte uit haar kut. Ik zag haar kutlapjes flink openstaan. En wat waren ze vettig nat zeg. Zo geil om te zien. En toen ging ze geil met haar kont staan draaien. Zo van, kom maar op met die lul van je.
Ik pakte mijn lul, bracht hem naar haar vochtige plek en hield mijn eikel plagerig voor haar natte opening. Maar niet lang, ze deed haar kont snel naar achteren zodat mijn lul vanzelf soepel naar binnen gleed. Alsof hij door haar kut afgezogen wordt. En weer stoten en neuken. Ze kreunde weer als een geile teef. En toen, ja toen was er geen houden meer aan.

Ik voelde dat het moment om nog te kunnen stoppen al voorbij was. Ik gaf haar nog een stel diepe stoten en voelde toen mijn lul een geweldige hoeveelheid sperma uitbraken. Diep in haar geile kut spoot ik mijn levenssappen. Zonder condoom, zo puur uit de lul gelijk diep haar vette kut in. Oh, nu voelde ik mijn lul nog gladder worden. Hij dreef nu niet alleen in haar gladde kutsap. Maar nu ook mijn eigen gladde sperma erbij. Ik dreef in haar kut. Ik pompte en ging door. De grote klodders waren al weggespoten. Maar de laatste druppels wilde ik haar ook nog geven.

Haar kutwallen stonden open van de geile neukpartij
Toen ik echt he-le-maal legggespoten was bleef ik even in haar zitten. Ik streelde haar zachte warme billen. En wist dat ik haar zojuist volgespoten had. Ik trok mijn slap wordende lul uit haar warme volgespoten kut en zag dat ik helemaal glom van de geile sappen. Haar kutwallen stonden open van de geile neukpartij. Ik had haar even losgelaten en weer viel ze op de grond.

Ik zei: “sorry”, en bukte om haar op te trekken. Op dat moment zag ik een paar geile straaltjes vet zaad met kutsap uit haar geile doos komen. Het liep zo langs haar benen. Met wat tissues heeft ze haar kutje en omgeving en haar been weer zaad/vet vrij gemaakt. Die lekkere geile meid die er wel pap van lust. Ze deed haar rokje weer goed, trok haar slipje weer aan en ging op de stoel zitten. Als een echte heer bracht ik haar netjes naar huis.

Voor de deur zette ik haar af en ze ging naar binnen zonder wat te zeggen. Daarna ging ik naar mijn eigen huis. En na een douche genoot ik nog na deze neuk partij.
Maar zowel mijn vrienden als ik hebben haar nooit meer gezien. Duidelijk een vrouw die graag one-night-stands met mannen heeft. En die kans heb ik met mijn lul volop gepakt.

XHamster profiel: RobHorny

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir