Rachel het stoute huishoertje – deel II

Rachel het stoute huishoertje – deel II
Eenmaal boven aangekomen stond ze voor haar spiegel. Haar make up was helemaal uitgelopen. Het eenige wat nog precies zo zat waren haar hakken. Het gevoel dat ze helemaal naakt voor de spiegel stond maakte haar weer nat. Wat was zijn pik groot zeg, dacht ze! Voordat ze even van het moment kon genieten kreeg ze een berichtje op haar telefoon: Voordat ik naar bed ga, kom ik eerst bij jou langs!

Achmed liep de trap op en zonder te kloppen opende hij haar deuren. Rachel had haar haar weer netjes gedaan, make up bijgewerkt en zat op een spannende manier op haar bureau.

deleted

Achmed had vol zicht op haar kut. Hij liep op haar af en voelde zijn pik in haar kut binnen komen. Omdat die zeiknat was, had hij weinig moeite binnen te dringen. Rachel gilde. Toen zei Achmed “Je kut is helemaal nat, ga nou maar niet ontkennen dat je het niet lekker vind”. Achmed begon meedogenloos hard te stoten. Hij merkte dat ze zachtjes begon mee te bewegen, en toen kon ze het niet meer inhouden. Dit was lekker, bedacht ze zelf, en waarom zou ze nog langer verbergen dat ze het lekker vond. Als ze toch geneukt werd, kon ze er maar beter van genieten. Verbaast zag Achmed hoe ze zachtjes begon te kreunen. Rachel voelde een enorme geilheid opkomen, en deed geen moeite meer dat te verbergen. Ze was helemaal in een roes geraakt en wist niet meer wat ze deed. Ze rukte zich los, bukte naar beneden en schreeuwde: “Neuk me dan als je durft”. Ze schrok van haar eigen woorden.

deleted
Dit liet Achmed zich geen tweede keer zeggen, hij begon haar heftig te neuken. Achmed hield het lang vol, na een half uur waren ze nog niet klaar. Rachel deed geen enkele moeite meer haar genot te verbergen, ze gaf zich helemaal over. Ze voelde zich niet vies, het voelde juist lekker en vertrouwd. Ze bewoog mee en kreunde en schreeuwde flink. Verbaast zag Achmed hoe ze schreeuwde ‘ ooh ja, ja ja’. Rachel voelde nu een orgasme opkomen, heftig schreeuwend kwam ze klaar. Een minuut later begon hij te spuiten. Met volle kracht spoot hij een lading sperma in haar kutje. Halverwege zijn zaadlozing haalde hij zijn pik eruit en spoot de rest over haar heen. Zonder iets te zeggen veegde hij zijn pik af en liep naar beneden. Het warme sperma liep nu uit haar kutje, en ook haar buik en borsten zaten onder het sperma. Verward bleef ze achter op de kamer.

Toen ze volgende morgen wakker werd was ze nog kleverig van het sperma. Toch voelde ze zich niet echt vies. Ze had een branderig gevoel bij haar kutje, en haar schaamte over haar genot van de vorige avond was verdwenen. Sterker nog, ze fantaseerde erover om het weer over te doen. Op dat moment bedacht ze zich dat ze er gewoon van moest genieten. De buitenwereld zou mooi blijven denken dat ze een brave meid was, en thuis kon ze er lekker op los neuken. Toen ze ’s avonds thuis kwam, maakte ze zich mooi op, trok een rokje en enkel een bh topje aan.

deleted
Zelfverzekerd liep ze op haar hakken naar beneden, wachtend op zijn reactie. Toen die er niet kwam, ging ze zelf het initiatief nemen. Ze voelde zich sensueel, en straalde dat ook uit.

deleted

”Ik was vandaag alleen op kantoor met me baas. Hij bleef naar me kijken. Ik had dit outfitje stiekem ook voor hem meegenomen en op werk omgekleed. Zoals je kunt zien is bij iedere beweging me string goed zichtbaar.”

deleted

Ook me BH laten vallen is in een beweging gebeurd…

deleted
Denk maar niet dat je me klein hebt kunnen krijgen gisteravond. Je hebt een geil hoertje in me losgemaakt, en als je me niet weer neukt ga ik wel buiten de hoer spelen. Dit kon Achmed niet over zijn kant laten gaan. Hij keek naar haar terwijl ze op de grond zat met enkel dr hakken aan, waarna hij haar vervolgens bruut begon te nemen.

deleted

De weken erna herhaalde het tafereel zich een paar keer. Ze kwam thuis, kleede zich om en het was raak.

deleted
deleted
deleted

In de keuken ”toevallig” staan koken zonder string aan, in de woonkamer enkel rond lopen op haar nieuwe hoerige hakken of na feestjes even laten zien dat ze de hele avond onder haar jurkje geen lingerie aan had.

Het zat hem niet lekker dat Rachel een soort van bepaalde macht over hem kreeg. Met haar seksualiteit kon ze nu alles gedaan krijgen. Die slet moest weer eens gaan beseffen wie de macht heeft. Ik denk dat het tijd wordt voor een lang weekendje weg zodat ze een echte hoertje kan spelen.

Benieuwd naar het vervolg? ……

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir