MILF

MILF
Sinds onze scheiding bracht ik Ben, ons zoontje, op dinsdag en woensdag naar school. Op woensdag ben ik altijd de hele dag vrij en blijf ik wat langer hangen voor de school om met de andere schoolbrengers te babbelen, als regel moeders. We kletsen wat over school, het weer en de opvoeding en we gaan weer naar huis. Dat naar huis gaan doe ik op woensdag vaak met Miranda, mijn overbuurvrouw. En laat Miranda nou de enige MILF zijn die er ’s ochtends bij de school rond loopt. Ze is lang, zo’n 1.80, heeft rood haar maar niet peentjes rood, gewoon mooi rood, heeft een prachtig lijf, een licht buikje, stevige heupen en forse borsten. Maar ze is getrouwd dus er gebeurt niets. We kletsen wat samen, drinken bij haar of bij mij koffie en dan gaan we ieder ons eigen weegs.
Op een dag echter bemerkte ik dat ze somber was. Op de terugweg naar huis zei ze niet veel en toen ik haar bij mij thuis koffie aanreikte, barstte ze ineens in huilen uit. “Wat scheelt eraan”, vroeg ik en ik ging naast haar op de bank zitten. “Huub wil van me scheiden, hij heeft al een half jaar een vriendin”, snotterde ze. Ik pakte een doos tissues en sloeg mijn arm om haar heen. Ze snikte en snikte tegen mijn borst aan.
Omdat het al weer een tijd geleden was dat ik een vrouw in mijn armen had, kreeg ik van de weeromstuit een erectie. Ik kruiste mijn benen om hem te verbergen en klopte Miranda op de arme, al maar tss, tss zeggend. Ik wist ook wel dat dat niet veel zou helpen maar ik kon niets beters verzinnen.
“Ik voel me zo alleen”, snikte ze. Ik zei dat ik dat begreep want ik had hetzelfde meegemaakt, immers mijn vrouw had mij ook verlaten. We gaan nog wel redelijk met elkaar om maar van het ene op het andere moment was ik alleen. “In het begin is het heel lastig maar vrienden en vriendinnen kunnen je er wel doorheen slepen”, zei ik in een poging haar te troosten. “Ik heb niet veel vrienden en vriendinnen”, kwam het er treurig uit en vervolgens keek ze me verdrietig aan en zei, “Jij bent toch een vriend”. “Natuurlijk”, zei ik en ik klopte haar maar weer op haar rug.
En toen nam het verhaal een andere wending want ze bleef me aankijken en zei: “Troost me, kus me”. Ik klapperde met mijn oren en dacht even van is dit wel verstandig maar mijn stijve pik had ondertussen de regie overgenomen dus kuste ik haar op haar wangen waarop zij mij vol op de mond kuste. Ik stak mijn tong bij haar naar binnen en even later lagen we op de bank, tongend en elkaars lichaam met onze handen verkennend. Helaas kwam ze weer tot zichzelf en zei dat we moesten ophouden, dit was niet verstandig en we zouden spijt krijgen. Nou, ik in ieder geval niet maar ja, wat doe je in zo’n geval. Dus zaten we even later weer naast elkaar en vroeg ik of ze nog koffie wilde. Dat wilde ze wel en ik naar de keuken om nieuwe koffie te maken.
Toen ik in de kamer terug kwam liet ik de koffie bijna van schrik uit mijn handen vallen. Miranda had zich uitgekleed en zat in een slipje en BH op de bank. “Ik dacht dat we toch maar onverstandig moesten worden, ik voelde jouw stijve en ik wil die eigenlijk wel eens in me voelen.” Ik zei: “Je bent prachtig”, zette snel de koffie neer en kleedde me op mijn onderbroek na uit.
Ik begon haar te zoenen en te strelen en deed haar BH uit. Er kwamen twee prachtige borsten tevoorschijn, vol, stevig met een flink tepelhof en door de opwinding al flink stijf geworden tepels. Ik nam haar tepels in mijn mond en likte erop en knabbelde eraan. Ze sloot haar ogen en liet zich achterover op de bank vallen. Toen kroop ik met mijn handen naar beneden en trok haar slipje uit, en kut met een volle bos rood haar onthullend. Mijn pik werd zo mogelijk nog stijver. Ik begon haar kut te likken, eerst de schaamlippen, toen met mijn tong door haar spleet, die al droop en ten slotte haar clit die fors was, zodat ik hem zelfs met mijn lippen kon omsluiten en er op kon zuigen. Miranda begon te kronkelen en te gieren en schokkend kwam ze klaar. Nahijgend greep ze mijn haar en trok mijn hoofd naar boven, mij op de mond kussend, ondertussen haar eigen kutgeil oplikkend. “Oh lieverd, zo ben ik nog nooit klaargekomen”, hijgde ze.
Ze liet me gaan staan en trok mijn onderbroek uit die al verend mijn stijve lul blootgaf. Ze stak mijn lul in haar mond en begon me zalig te pijpen. Ik moest haar op een gegeven moment stoppen omdat ik anders in haar mond zou spuiten en ik wilde haar dolgraag nu neuken. Miranda ging op de bank liggen en langzaam maar zeker penetreerde ik haar drijfnatte kut. Dat gevoel had ik al een tijdje gemist. Langzaam voerde ik het tempo op en toen hield ik het niet meer, ik spoot een lading zaad in haar kut waar Miranda zelfs van schrok. Ik hield mijn pik nog even in haar kut en al kussend lagen we zo op elkaar. “Dat was zalig”, zei ik tegen haar, “Je bent beeldschoon”. “Ik denk dat ik van jou ga houden”, antwoordde ze me en ik schrok een beetje maar was aan de andere kant wel gevleid.
Toen ik mijn inmiddels verslapte pik uit haar kut terugtrok, kwam er een straaltje zaad naar buiten lopen. Dat was voor het eerst dat ik een creampie in het echt zag en ik vond het machtig geil. Miranda stond op en we besloten samen te douchen. Onder de douche trok zij mij nog een keer af waarbij ik mijn zaad over haar borsten spoot en vervolgens vingerde ik haar, waarbij ik met mijn vinger in haar kut haar G-spot prikkelde waardoor ze klaarkwam met een straal kutgeil uit haar kut. “Wow, ik heb nog nooit gespoten”, zei ze en ze omhelsde me.
Ondertussen was het wel weer tijd geworden om de kinderen van school te halen en we bespraken wat we in het vervolg zouden doen. We maakten een afspraak voor de volgende week woensdag om weer een ochtend te sexen en we zijn nu 4 weken verder, sexueel volledig aan elkaar gewaagd en we hebben grote plannen om samen te gaan wonen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir