Harry en de hut (10)

Harry en de hut (10)
Harry en de hut (10)

Het was een supergeil gezicht: die blanke vuist die uit die harige paterkont stak. Tergend langzaam kwam de vuist centimeter voor centimeter verder naar buiten en werd de arm die eraan zat beter zichtbaar. De pater kreunde en voelde uiteindelijk de vuist langs zijn sluitspier van zijn soppige donkere hol glippen. Opnieuw jammer dat we toen nog geen i-phones hadden … dan hadden we flink geld kunnen verdienen.

Het was weer tijd voor een nieuwe ronde en de beurt was aan Harry. Die had net de pater klaargepijpt en liep nog met een zoute smaak in zijn mond. Hij zon op iets dat enige bewondering of ontzag zou wekken en hem ietwat uit zijn ondergeschikte positie zou krijgen. Al wist hij dat hij uiteindelijk toch het pispaaltje van het hele spel zou zijn.

Pispaaltje. Wacht, dat bracht hem op een idee. Mam, ik wil dat u de mond van de pater volplast. En dat hij alles doorslikt. En Miranda en Dymfke, jullie gaan om en om zijn kont bewerken met jullie vuistjes, want ik wil hem horen soppen als een vrouw met een grote kut. Harry’s moeder keek een beetje verbaasd naar haar zoon, maar qua fantasie:en was de appel niet ver van de seksboom gevallen.

De pater ging op zijn rug liggen en keek verwachtingvol in het kruis van Harry’s moeder, die boven hem hurkte. Een flinke kont, dikke schaamlippen, die glommenvan de spelletjes. Ze trok die lippen uit elkaar en na enkele seconden kwam er een ‘golden shower’ uit haar pisgaatje. De pater hield zijn mond open en hij had moeite om de gele straal te verwerken. Maar Harry’s moeder kon niet zachter plassen.

Ze leegde haar blaas zeker een halve minuut lang en de pater bleef maar slikken. Toch liep er aadig wat urine naast zijn mond, maar dat mocht de pret niet drukken. Of de pater het lekker vind, was moeilijk te ontdekken. Hij dronk wellicht liever miswijn.

In de tussentijd hadden Dymfke en Miranda hun kleine torpedovuistjes al weer in de kont van de pater geparkeerd. Ze maakten er een soort estafette van. In, uit, met zo’n twee seconden tussenpauze. Daardoor begon de anus van de pater enorm te soppen en hij kreunde als een varken.

Harry’s moeder was inmiddels naast de meisjes komen zitten en besloot spontaan om haar vuist ook mee te laten doen in de paterkont. Geen onderdeel van de opdracht, maar wel extra geil.

De pater zakte op een gegeven moment uitgeput door zijn knieën, ten teken van een broodnodige time-out. Die kreeg hij toen de dames stopten met hun vuistestafette en zijn inmiddels uitpuilende anus even rust gaven. Geleidelijk trok zijn bavianenkont weer in model. Tot de volgende penetratiesessie.

Harry’s moeder kreeg nu weer de beurt om een opdracht te lanceren. Ze was duidelijk niet geïnteresseerd in spelletjes tussen mij en Harry, of de meisjes en Harry. Ze hield Harry in de luwte. Pater, u gaat zichzelf fisten, want de boel zal daar inmiddels wel lekker opgerekt zijn. Ga zo liggen dat u uw vuist makkelijk in uw eigen kont schuift. En in de tussentijd mogen de jongedames u klaarpijpen. Als u tenminste nog tot wat in staat bent met die kromme wortel.

Dat viel wel mee, want zodra de pater erin slaagde zijn eigen vuist naar binnen te werken, kreeg hij al weer een flinke erectie. De stereotiepe kromme piemel werd vervolgens door Dymfke en Miranda onder handen genomen. Daar werd de pater dubbel geil van, zijn eigen vuist in zijn kont en die zuigende lippen om zijn kloppende eikel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir