Haar Eerste Werkdag

Haar Eerste Werkdag
Begin van het nieuwe cursusjaar kwam Loes als docente Aardrijkskunde op haar nieuwe school aan.

Met haar 38 jaar zag ze er nog heel goed uit .Donker bruin krullend haar,groene ogen en een lijf dat niet onderdeed voor een 18 -jarige.

Gedecideerd stapte ze uit.Gekleed in een rode blouse de bovenste twee knoopjes open en een witte rok die nauwelijks tot de knieën reikte liep ze op haar hoge hakken het schoolgebouw in.Ondanks haar hoge hakken mat ze 1.68 m en staken de meeste leerlingen een kop boven haar uit.

Toen ze dan ook een groep jongens ,zo te zien bovenbouw leerlingen passeerde hoorde ze een goedkeurend gemompel “De nieuwe”. en “Ziet er behoorlijk lekker uit”.Loes deed of ze niks hoorde.

Het laatste lesuur was Vwo 6.Drie leerlingen hadden deel uitgemaakt van de groep jongens die haar hadden gecomplimenteerd .Een van hen, Tristan mat zeker 1.90m breedgeschouderd en een beetje de gangmaker had geprobeerd indruk op haar te maken hetgeen ze wijselijk negeerde.

Na afloop van het lesuur bleef Tristan een beetje rondhangen omdat hij in de gaten had dat Loes van plan was de wandkaarten van de muur te halen.Met haar lengte had ze een trapje nodig en op het moment dat zij bovenaan het trapje stond en de andere leerlingen waren vertrokken,deed Tristan de deur op slot en ging onderaan het trapje staan om van het uitzicht dat hem geboden werd te genieten.Gespierde bruine dijen staken onder haar rokje uit.

Tristan wachtte niet langer.Een seconde later voelde Loes een hand onder haar rokje waarna een vinger achterlangs haar kutje binnendrong.Verstijfd stond ze op het trapje.Tristan liet zijn vinger in en uit haar kutje gaan.”Verrek ze is zo droog als…”dacht hij en met een stap omhoog stond hij achter haar .Zijn andere hand sloeg hij om haar middel en drukte hij haar omhoog.Loes probeerde tegen te stribbelen maar haar voeten vonden geen steun en zo hield Tristan haar vast tot ze op haar bureau lag.Ze probeerde haar benen tegen elkaar te houden maar Tristan trok haar dijen ruw uit elkaar en scheurde haar string kapot.Zo lag zij met omhooggeschoven rokje op haar eigen lessenaar.Tristan maakte zijn gulp open en even later aanschouwde Loes vol afschuw zijn monsterlijk grote lul van 24 cm.”Mijn hemel wat moet ik doen”.dacht ze.

Ze smeekte hem om op te houden maar het leek of dat Tristan nog meer opwond .

Toen begon ze te gillen maar een klap van hem maakte haar duidelijk dat hij niet zou stoppen.

Tristan trok Loes naar de rand van de lessenaar en zo lag zij met haar gebruinde billen op de rand waarbij Tristan haar benen zo ver mogelijk naar achter boog.De paars aangelopen kop van zijn geslacht drukte op haar zachte vrouwelijkheid en even later voelde zij dat hij doordrukte.Even later had hij haar kutje tot haar baarmoeder opgevuld.”Wat ben jij toch een lekker sletje ,mevrouw de lerares”.zo sprak hij op snerende toon

Toen begon hij haar ritmisch te neuken in en.Tristan haalde telkens zijn lul bijna uit haar kutje wat een ploppend geluid maakte om dan weer over de volle lengte naar binnen te stoten.

Dat Loes kronkelde van de pijn deerde hem in het geheel niet.Integendeel!

Tristan deed een hand onder Loes haar billen en kon zo nog dieper bij haar naar binnendringen.Even later spoot hij haar helemaal vol en droop Tristan’s zaad uit haar murw gebeukt kutje.

Verdoofd van alles wat zij had ondergaan lag Loes op haar lessenaar met geopende dijen een geile aanblik biedend.

Na een korte rust pauze scheurde Tristan haar rode blouse aan flarden en greep haar gebruinde borsten cup C.Ruw kneedde hij haar tieten en door het zachte vrouwenvlees kwam zijn geslacht ook weer tot leven

Tristan trok Loes van de lessenaar en helemaal naakt op haar hoge schoenen na stond zij even later voorover gebogen voor haar lessenaar.Een greep van Tristan naar haar bungelende tieten en even later trekt hij haar nog verder omlaag zodat haar kontje in volle glorie opbolt.

Rustig plaatst Tristan de kop van zijn lul op haar sterretje.

Loes wetend wat er gaat gebeuren wilt zich oprichten maar tegen Tristan is zij niet opgewassen.De hand die haar bij haar tieten vast houd dwingt haar onweerstaanbaar nog meer te bukken en even later voelt zij de druk op haar anus groter en groter worden tot hij de eerste cm’s van zijn lul naar binnen heeft gewerkt.Steeds verder wordt Loes opgerekt tot zij zijn geslacht bijna in zijn geheel heeft ontvangen.

Een warm vol gevoel maakt zich van haar onder buik meester

Tot overmaat van ramp begint Tristan met een hand haar clitoris te stimuleren.Onwillekeurig reageert haar lichaam op deze stimulatie en voelt Loes tegen haar wil in trillingen van genot in haar onderbuik

Tristan wetend wat er gaat gebeuren begint haar daarop anaal te neuken.

Na wat een eeuwigheid lijkt te duren leegt Tristan zijn zaad in haar darmen en trekt hij zich onverschillig uit haar.”Zo liefje welkom bij ons op school”.Denk erom niet ruchtbaar maken want alles staat op mijn mobiel hitsige lerares”.

Tot slot nadat Tristan haar heeft opgetild en een stevige tongzoen heeft gegeven mag deze lerares haar lokaal verlaten

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir