Een verrassende avond

Een verrassende avond
Al weken hebben Willy en ik dagelijks contact met elkaar via de chatbox en delen we dagelijkse dingen met elkaar. Maar op deze bewuste avond gebeurt er iets wonderlijks. Zoals gewoonlijk chatten wij zo rond 10 uur wat met elkaar. Delen we de dingetjes van de dag en soms gaan we weer wat verder. Zo ook deze avond. Willy is behoorlijk geil en na onze vorige ontmoeting begint ze toch steeds meer de rol van dominant op zich te nemen. Alles wat ik ooit eens bij haar gedaan heb, krijg ik nu stukje bij beetje zelf voor mijn kiezen. Ooit heb ik haar eens naakt voor de camera laten masturberen en klaar laten komen. Voor vanavond heeft Willy mij gevraagd om een grote komkommer te kopen, want daar had zij plannen mee. Tja, ik had al eens verklapt dat ik mijn zelf anaal genomen had met een grote komkommer en dat ik dat heerlijk gevonden had. Wat daar eigenlijk bij ontbrak was iemand die mijn pik heerlijk stimuleerde, dat moest ik dan zelf doen.

Deze avond ben ik aan de beurt en Willy geeft mij de opdracht om de grote komkommer in mijn reet te stoppen. Ik zak wat onderuit op de stoel en smeer eerst met mijn vingers voldoende glijmiddel in mijn anus. Al gauw schieten 3 vingers in mijn gaatje en voel ik mij al heel erg opgewonden. “Pak nu de komkommer en steek hem erin,” hoor ik Willy zeggen aan de andere kant, want zij heeft de microfoon wel aan staan. Ik weet dat ik straks het soppende geluid hoor van een vingers in een nat kutje en dat maakt mij alleen maar geiler.

Ik pak de grote komkommer beet en doe een condoom om de komkommer. Uit eerdere eigen ervaring kan een komkommer wat ruw zijn. Ik smeer de komkommer in met voldoende glijmiddel en duw deze tegen de opening aan. Ik voer de druk wat op en voorzichtig opent mijn kringspier zich. De komkommer is wel wat dikker dan mijn drie vingers, maar met nog iets meer kracht schiet de komkommer erin. Even voel ik de pijn in mijn anus als deze wordt opgerekt, maar deze pijn gaat al snel over in een heerlijk gevuld gevoel. “Ik wil zien hoever hij er bij jou ingaat,” commandeert Willy, “volgens mij kan dat best een stukje verder, boefje!!” Met deze aanmoediging probeer ik bij iedere stoot van de komkommer dieper in mijn anus te krijgen. Met moeite krijg ik de groene jongen er voor drie kwart in, maar verder lukt het me niet.

“Ik wil je zien klaarkomen met deze komkommer in je reet,” krijg ik de volgende opdracht van Willy. Ik laat de komkommer zitten en begin met mijn half harde pik te spelen. Al snel begint hij te groeien en dat voelt raar aan met de komkommer in mijn anus. Net of er iets anders tegenaan drukt. Steeds sneller trek ik aan mijn pik en al snel is mijn penis op volle oorlogssterkte. “Mag ik komen,” vraag ik benauwd aan Willy. “Nee, stop ermee en speel verder met je komkommer.” Gefrustreerd pak ik de komkommer weer beet, die er al weer een stukje uitgeschoven is.

“Probeer hem nog verder te krijgen,” gebied Willy en met al mijn kracht stoot ik de komkommer nu bijna in zijn geheel naar binnen. Ohhh, dat doet behoorlijk pijn, maar voelt ook ongelofelijk geil. Daarvoor heb ik twee handen nodig, zodat mijn penis wat verslapt, maar dan krijg ik het commando: “Met je ene hand de komkommer en met je andere hand mag je klaarkomen.” Aan haar stem te horen is zij ook behoorlijk opgewonden en ik pak weer mij pik beet. Na een paar halen is hij al weer op oorlogssterkte en na nog een paar rukjes voel ik de druk in mijn penis te groot worden. Maar ik probeer het nog even uit te stellen door tussendoor even mijn ballen te kneden. Daarna ga ik weer verder met rukken en met kracht spuit het zaad door mijn buis naar buiten. Een eerste klodder vliegt langs mij heen en het blijft maar komen, iedere haal een nieuwe lading. Bij iedere samentrekking drukt de dikke komkommer op mijn prostaat en dat verhoogt nog verder het genot. Als ik klaar ben, buig ik naar voren en lik demonstratief mijn vingers schoon. Op dat moment komt Willy aan de andere kant grommend en kreunend klaar. Nadat Willy en ik een beetje bijgekomen zijn, nemen we afscheid en we melden ons af bij onze chatsessie.

Als ik een half uurtje later nog even iets anders check op de computer, zie ik dat Willy weer online is en met me wil chatten. Ik log in om te kijken wat er is en vraag verbaasd: “He hallo, is er iets?” “Ja, maar het is niet helemaal wat je denkt,” klinkt het cryptisch aan de andere kant. “Leg uit,” en ik vraag mij af wat er is. Allerlei scenario’s schieten direct door mijn hoofd en gespannen wacht ik op de uitleg. “Je spreekt met Dirk,” komt het verrassende antwoord. Ah, dus ik spreek nu met Dirk, haar man.

“Ik heb stiekem mee gekeken met de video van net,” begint Dirk voorzichtig zijn verhaal. “Ik kwam naar beneden en vanuit de deuropening kon ik precies op het scherm van Willy kijken.” “Wat jij daar deed heeft mij enorm opgewonden,” vervolgt hij. “Zoals je weet ben ik bi en wat jij daar deed is mijn grootste fantasie om ooit met een andere man te ondernemen.” “Ik vind het geen probleem, hoor, dat je meegekeken hebt,” stel ik Dirk gerust. “Heb je jezelf afgetrokken?” vraag ik hem. “Nee, nog niet,” bekent Dirk, “Ik durfde geen geluid te maken, maar ik wilde blijven kijken en mezelf niet verraden.” “Dus je zit nu met een super stijve achter de laptop. Ik wil dat je de camera aanzet,” gebied ik Dirk, “en laat me zien wat je in huis hebt.”

Gespannen wacht ik af wat er nu gaat gebeuren. Het duurt een hele tijd, maar dan ineens komt het signaal dat de camera aanstaat. Als ik Dirk in beeld zie, zit daar een mooie grijze man gehuld in een beige badjas. “Ga eens wat achteruit en doe de badjas eens open,” vraag ik en direct schuift Dirk zijn stoel naar achteren. Hij doet zijn badjas open en er springt een heerlijke grote lul in beeld. Hij is in ieder geval groter dan die van mij en Dirk speelt al voorzichtig wat met zijn staaf. “Hoe groot is hij,” vraag ik Dirk. Ik zie dat hij even stopt en het antwoord in typt: “23 cm en lekker dik.” “Ja, dat kan ik zien.” Dirk pakt zijn pik weer beet en rukt regelmatig aan zijn grote stijve lul. Van tijd tot tijd pakt hij zijn ballen stevig beet en laat ze heen en weer rollen tussen zijn vingers. Dan voert hij het tempo weer wat op en ik zie zijn lul nog wat verder groeien.

“Je moet toestemming vragen om te mogen komen,” gebied ik hem en direct begint hij te typen: “Mag ik?” “Wat dacht je zelf,” is mijn directe antwoord, “Nee, speel eerst nog maar eens met je ballen.” Dirk hand stopt direct en hij pakt weer zijn grote hangende ballen beet. Helaas nog helemaal behaart, maar daar zal ik de volgende keer wel wat aan doen. “Trek eraan, rek ze helemaal uit,” en weer volgt Dirk mijn commando uit. Ik zie de sensatie op zijn gezicht als hij hard aan zijn ballen rukt. Ze zijn echt groot en zwaar. “Ga maar verder en maak het af,” verlos ik Dirk van zijn spanning in zijn ballen. Ik zie zijn vuist om zijn grote lul en met een paar halen spuit zijn zaad eruit. Gelukkig heeft hij zijn badjas helemaal geopend, want het zaad spuit tot op zijn tepels. “Ik wil dat je de klodders oplikt, zodat je weer helemaal schoon bent,” en Dirk strijkt met zijn vingers de klodders zaad op. Langzaam likt hij zijn vingers schoon, een vreselijk geil gezicht en Dirks pik begint weer lichtjes te bewegen.

Nadat Dirk de camera heeft uitgezet, chatten wij nog wat verder. Dirk vindt het heel jammer dat Willy niets meer met hem wil sinds hij gezegd heeft bi te zijn. Ik vraag aan Dirk of hij al een vriendje heeft, maar dat blijkt nog niet het geval te zijn. Al wel heeft hij het een aantal keren met een man gevreeën en dat is hem heel goed bevallen. Dirk vertelt ook dat Willy hem enige tijd geleden gevraagd heeft om een paar mooie foto’s te maken van haar. “Ik vond het heel interessant hoe mijn stoere vrouw ineens commando’s gehoorzaamde van een wildvreemde man,” verklaart hij zijn eerste nieuwsgierigheid. “Het waren prachtige foto’s,” zeg ik, “misschien moeten daar eens later iets mee doen.” Nieuwsgierig vraagt Dirk wat ik daarmee bedoel. “Nou,” beken ik, “ik ben ook bi-nieuwsgierig en sinds ik weet van de foto’s wil ik je graag bij ons spel betrekken.” “Dat vermoeden had ik al, toen ik die grote komkommer in jouw kont zag verdwijnen,” verklaart Dirk.

Dirk bekent dat hij al vaker stiekem gekeken had bij onze chatsessie en dat de acties van zijn vrouw hem toch ook niet onberoerd hebben gelaten. “Maar wat ik vandaag zag, maakte me zo geil dat ik met jou in contact wilde komen,” legt Dirk zijn actie uit. “Ik zag dat het account nog niet echt gesloten was, want ze had zomaar haar laptop dicht gedaan. Normaal snuffel ik niet in Willy’s accounts, maar nu kon ik de verleiding niet meer verstaan.” Ik stel Dirk gerust, “Man, ik vind het geweldig dat je dit hebt gedaan. We moeten binnenkort maar eens wat afspreken om een plannetje te maken.” Met deze belofte nemen we afscheid van elkaar, na een enerverende maar ook verrassende avond.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir