De dopingcontroleur Deel 3

De dopingcontroleur Deel 3
Martha ontwaakte uit haar dagdromen, en ging over naar de orde van de dag, want de volgende deelneemster kwam al aangelopen. Deze controle, en de daarop volgende verliepen snel, en zonder spannende activiteiten. Martha zag al heel snel dat ze met een aantal B-tjes te maken had, en ze wilde daar niet teveel energie insteken. Urine afnemen, en afserveren dus!

Dopingcontrole #2
De wedstrijd was gewonnen door het meisje dat Martha voor de start had uitgekozen degene aan wie ze het liefste haar speciale keuring zou geven, dus dat kwam goed uit. Ze komt als laatste met haar moeder naar de caravan, en Martha kan dus haar dus alle tijd. Het meisje heet Lea, ze heeft prachtig rood halflang haar en een blanke huid met sproetjes die daar prachtig bij afsteekt. Daarnaast heeft ze de bouw van een meisje dat al een aantal jaren fietst want er zit geen grammetje vet teveel aan en ze heeft al echte fietsersdijen. Martha staat bijna te springen van de opwinding over zoveel schoons! Het is tenslotte al weer een uurtje of zo geleden dat ze haar eigen urine en die van Anna en Linda gedronken heeft. Kent Martha Lea’s moeder Daphne goed, want die staat nog steeds bij Martha op de A-lijst; Lea staat dus wel wat verwachten!

Martha kent Daphne al een aantal jaren. De eerste ontmoeting was bij (uiteraard) een dopingcontrole en Martha was nog maar net begonnen bij de controledienst en moest haar reputatie nog opbouwen. Daphne daarentegen was in haar jeugd al een behoorlijk geil loeder. Hoe jong ze toen ook nog was, ze had al een behoorlijk perverse geest, en greep elke gelegenheid aan om uit de kleren te gaan. Ze kon het dus heel snel goed vinden met Martha die maar weinig aanleiding nodig had voor een avontuurtje. Eén keer was het in Engeland toch fout gegaan met een seks avontuur van Lea, toen ze een aantal dagen met een roodharige Engelsman op stap was geweest en ze de pil was vergeten. Het resultaat van die week kroop een jaar later lustig door de woonkamer. De naam van de vader kon Daphne zich allang niet meer herinneren, want haar dagen werden toen hoofdzakelijk gevuld met wielrennen, seks, drank en meer seks. En niet altijd in die volgorde. Tot bleek dat ze zwanger was, en het fietsen er aan moest geven om haar kind te kunnen baren en op te voeden. Dankzij de haarkleur van de baby kon Daphne in ieder geval de nationaliteit van de vader nog wel herleiden, maar meer zou Daphne haar dochter niet kunnen vertellen over hem.

Na een jaar aan haar kind te hebben besteed, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon, en Daphne moest en zou weer op de fiets. Gelukkig had ze een moeder die haar bijstond in de opvoeding, en zo kon ze zich weer snel in de schijnwerpers fietsen, alwaar ze Martha uiteraard ook weer tegenkwam wiens reputatie snel groeiende was. Die was Daphne bepaald niet vergeten, en de dames gingen dan ook snel weer verder waar ze gebleven waren. Martha was in haar carrière als controleur wel vaker tegen herintredende moeders aangelopen, maar Daphne was van een andere categorie. Haar lichaam had weinig geleden onder het baren, maar haar vagina kon nu wel veel meer hebben, en Daphne was er de vrouw niet naar om die mogelijkheden niet uit te buiten, en dat deed ze graag met Martha.

Martha laat de 2 dames binnen, en sluit daarna de caravan goed af, pottenkijkers zijn uiteraard niet gewenst. Dat is ook de reden dat ze de caravan (maar dat weten de meeste sporters uiteraard niet) met geluidswerende middelen heeft laten behandelen. En een paar voor het oog verborgen camera’s heeft opgehangen, die alle activiteiten van de dag continue opnemen. Maar ook dat weet niemand.
“Hoi Daphne”, zegt Martha, wat zie je er fantastisch uit!” Daphne draagt een strakke gele legging die tot net onder de knieën komt en die haar sportieve kuiten in al hun schoonheid toont. Onder de legging is het silhouet van een rode slip te zien, en boven de legging draagt ze een kort wit topje dat geen enkele moeite doet om de rode bh die ze daaronder draagt onzichtbaar te maken. De bh houdt een paar fantastische tieten in bedwang, waar Martha haar ogen maar met moeite vanaf kan houden. Het gebied tussen top en legging wordt overbrugd door een prachtige strakke bruine buik, waarin de navel de wereld uitdagend aankijkt. Aan haar voeten draagt ze sandalen met een halfhoge hak, zodat de kuiten mooi strak staan. “Fiets je nog steeds?” vraagt Martha. “Tuurlijk”, zegt Daphne. “Lea is best fanatiek, en met zijn tweeën trainen is een stuk leuker dan in je eentje, en ik blijf er zelf ook goed fit bij.” Dat laatste hoeft ze niet te zeggen; Daphne had toen ze nog professioneel fietste al een geweldig lijf, zoals alleen fietsers dat kunnen hebben: sterke, stevige benen met volle kuiten, een vol achterwerk en gespierde armen. Nu ze is gestopt, zijn de scherpe randjes er een beetje vanaf, en zijn de prachtige rondingen tot volle wasdom gekomen. Ze is er, ondanks dat ze op jonge leeftijd moeder is geworden, alleen maar mooier op geworden!

Maar de dames zijn hier natuurlijk voor de dopingcontrole, en Martha wil die zo snel mogelijk achter de rug hebben. Ze zegt: “Nou Lea, gefeliciteerd! Dat was een machtige sprint waarmee je vandaag won. Volgens mij sta je alleen op de finishfoto!” Lea lacht een beetje schaapachtig, want winnen is voor haar nog niet de gewoonste zaak van de wereld, en complimentjes ontvangen is ze ook nog niet gewend. Maar haar moeder had haar een speciale beloning beloofd als ze vandaag zou winnen, en dat was een prima motivatie om er extra hard tegen aan te gaan vandaag. Lea kleurt een beetje rood van het complimentje, en slaat haar stevige benen over elkaar. “Je kunt rustig ontspannen hoor”, zegt Martha, “er gaat niks engs gebeuren”. “Zoals je weet hebben we voor de controle je urine nodig. Zou je een plasje kunnen doen in deze maatbeker”? En ze geeft ondertussen een maatbeker aan Lea. Die kijkt even verwonderd om zich heen… “Waar moet ik dat doen dan? Ik zie geen toilet?.” “Die hebben we ook niet nodig”, valt Daphne bij, die in haar carrière al menig maal met dit bijltje heeft gehakt. “We zijn hier helemaal alleen, vrouwen onder elkaar, dus je kunt rustig in ons bijzijn plassen.”

Lea is er nog niet helemaal gerust op; Daphne heeft haar weliswaar al het een en ander over Martha verteld, maar een verhaal horen is nog iets anders dan een verhaal beleven. En die stap blijkt toch wat groter dan Daphne had gehoopt. Lea heeft duidelijk nog een stimulans nodig. “Weet je wat?” zegt ze tegen Lea, “ik doe het wel even voor. Ik heb het tenslotte vroeger regelmatig gedaan. En ik moet me toch pissen.” Ze laat er geen gras over groeien, en trekt meteen haar sandalen uit. Martha komt gelijk in actie, en trekt de strakke legging langzaam naar beneden. Die deed al niet veel als het om het verhullen van haar schitterende benen ging, maar nu de legging weg is, zijn ze nog mooier! Martha kan zich niet meer inhouden, en streelt het rechterbeen van Daphne zachtjes met haar hand. “Jeetje meid, je hebt ècht goed voor je lichaam gezorgd!” zegt ze. “Je benen zijn nog mooier dan ik mij kan herinneren! Maar toen waren ze natuurlijk ook niet zo mooi egaal en bruin van kleur.” Langzaam glijdt de hand van Martha omhoog over het been, en komt tot rust als ze boven aan de dij is aangekomen. Voorzichtig legt ze een vinger op het rode slipje van Daphne.

Een lichte zucht ontsnapt aan de lippen van Daphne, als Martha na een kleine pauze het al enigszins natte broekje uittrekt. Daphne is geen liefhebber van schaamhaar, en ze heeft haar kut dus volledig kaal geschoren. Eigenlijk vindt Martha dat niks; ze vindt dat mannen hun hoofd en lijf niet kaal moeten scheren om zo snel mogelijk op hun oude opa te kunnen lijken. Bij vrouwen vindt ze dat hun kut er niet als die van een pasgeboren baby dient uit te zien door de poes kaal te scheren en de schaamlippen weg te knippen. De combinatie van de twee doet haar op een ongemakkelijke manier aan een gruwelijke vorm van i****t denken waarbij opa met het kleuterkutje van zijn kleinkind zit te foezelen! Maar nu ze oog in oog met de kale poes van Daphne staat, kan ze niets anders doen dan bewonderende kreetjes slaken. Gelukkig heeft Daphne haar kut alleen maar kaal geschoren, kijkt Martha tegen een kut aan met prachtige schaamlippen. De buitenste schaamlippen vormen een prachtig duet met de binnenste schaamlippen, die eigenwijs net om de hoek komen kijken. Martha kan niet bedenken wat er nu mooier is dan de vagina van een volwassen vrouw!
“Geef de kan maar even aan”, zegt Daphne, “dan kan ik plassen.” Martha rijkt haar een kan aan, en Daphne houdt hem op een paar centimeter onder haar glinsterende gleuf. Geroutineerd begint ze te pissen. Het lijkt wel of ze haar plas een paar dagen heeft opgehouden, want er komt geen eind aan! Gecontroleerd vult een constante straal de kan, die snel volloopt. Martha wist nog uit het verleden dat Daphne een behoorlijke blaas had, en dat ze in een piswedstrijd zelden als eerste af zou vallen, maar deze stroom had ze toch ook niet verwacht. Ze kan zich niet meer inhouden, en moet de straal proeven!

Voorzichtig brengt ze haar hand in de straal, en Daphne, die hierop anticipeert, knijpt de straal gelijk af, zodat Martha de urine nu rustig in haar hand kan opvangen. Snel brengt deze haar hand naar haar mond, en giet de inhoud gelijk achter in haar keel. Zacht gorgelend slikt ze het gele goud vervolgens door. “Heerlijk!” roept ze uit, “Wat is dat lang geleden dat ik jouw pis heb geproefd!”
Lea stond het tafereel op enige afstand gade te slaan, maar nieuwsgierig geworden is ze snel dichterbij gekomen. Ook zij houdt nu haar hand onder de kut van haar moeder, die prompt de kraan weer een beetje open zet. Lea vouwt twee handen in elkaar, en houdt ze in de straal. Als haar handen vol zijn, brengt ze die naar haar mond, en steekt haar tong in het plasje. “Jeetje, dat is echt lekker!” verzucht ze. Snel giet ze de inhoud van haar handen in haar mond, voordat het plasje in haar handen weg kan lekken.
Daphne is ondertussen nu toch echt leeg gepist; het laatste restje zit nu ook in de kan die nu zo goed als vol is. “Dat is voor straks”, zegt Martha. “We zijn hier tenslotte om jouw plas te analyseren, Lea!” Die kijkt gelijk weer even verschrikt op naar haar moeder, want ook al was het een spannend gezicht, zelf plassen is toch wat anders! “Komt wel goed, kindje” zegt Daphne. “Voor mij was de eerste keer ook een heel avontuur. Gelukkig had ik ook iemand bij me die me bijstond, en je zult zien: je gaat het hartstikke lekker vinden!”. “OK” zegt Lea. “Wat moet ik doen?” Begin eerst maar eens met je kleding uit te trekken, want we willen natuurlijk niet dat die straks vies wordt.” “Huh, is mijn broekje niet genoeg? Wat ben je nog meer van plan?” “Dat zul je wel zien, schatje!”.

Lea trekt alleen haar fietsbroek uit, en staat gelijk in haar blote kont, want zoals zoveel fietsers rijdt ze zonder slipje. Dat zou immers het effect van het zeemleer in de fietsbroek alleen maar wegnemen. Martha fluit zachtjes tussen haar lippen; alsof de tijd 20 jaar is teruggedraaid! Het lijkt wel of ze tegen het onderlijf van Lea’s moeder aan zit te kijken! Alleen heeft Lea een veel lichtere huidtoon dan haar moeder. Ook bij Lea is het verschil tussen de blanke huid en de gebruinde benen groot. Hoewel Lea als roodharige niet zo bruin is als Linda, is er een duidelijke afbakening met de niet-gebruinde huid. Het blanke vlees glimt licht in het egale licht van de lichtbalken. Lea scheert haar poes niet, maar omdat ze nog maar 18 jaar oud is, zit er nog niet al teveel schaamhaar op. Het haar op haar venusheuvel is bijna net zo rood als op haar hoofd, en vormt met de witte dijen een prachtige driehoek, waarbij de onderbenen bijna dezelfde kleur hebben als het kuthaar. Het plaatje maakt Martha nog geiler dan ze al was.

Ook Daphne kijkt bewonderend naar het kutje van haar dochter. “Goh”, zegt ze, “we zien elkaar toch veel te weinig naakt! De laatste keer dat ik je van onderen heb gezien, was je nog een stuk kaler.” Ze gaat door de knieën, en gaat vlak voor de vagina van Lea zitten. “En die schaamlippen! Heb je die gezien, Martha?” Aan de rode koontjes van Martha te zien, waren die haar inderdaad al opgevallen! Martha komt ook dichterbij en gaat op haar hurken zitten, waarbij haar kont een heel stuk bloot komt te liggen. Samen bewonderen ze de poes van Lea. Twee prachtige schaamlippen steken door het rode haar, en net als bij Daphne zijn de binnenste schaamlippen nog nèt zichtbaar. Martha kan het niet laten, en woelt met een vinger door het schaamhaar. Lea kan haar ogen niet afhouden van de gehurkte Martha, en bewondert haar benen, die in deze houding op hun mooist zijn; de kuiten staan strak, en de dijen gaan naadloos over in de billen. Al kan Lea die vanuit haar positie nog niet goed zien, want Martha zit redelijk recht voor haar poes. Daphne daarentegen heeft een prima uitzicht op de billen die ze al zo goed kent, en aarzelt geen moment; met haar hand begint ze de billen te strelen, waarbij ze met een vinger stevig door de bilnaad gaat, en bij elke streling even inhoudt als ze bij het poepgaatje aankomt, waar ze haar vinger dan zachtjes naar binnen drukt.
Martha heeft ondertussen een tweede vinger in de strijd gegooid, en streelt de schaamlippen van Lea, die ze nu voorzichtig open trekt om het kittelaartje bloot te leggen. Ze kijkt tegen het zachtroze vlees aan, en kan zich niet bedwingen, ze moet het klitje likken. Ze brengt haar hoofd naar voren, en legt haar lippen op het klitje, en begint zacht te zuigen. Martha trekt de schaamlipjes nog wat verder open, en legt nu ook het pisgaatje bloot, wat ze gelijk bedekt met haar tong. Lea begint zachtjes te kreunen, wat al snel overgaat in harder gekreun als Martha een vinger naar binnen schuift. Het kutje voelt al aardig nat aan, en dat brengt Martha weer een beetje bij zinnen, er is nog een klus te doen. Ze trekt haar vinger terug uit de natte spleet, en likt hem snel af.

“Ik stel voor dat we eerst het zakelijke deel afhandelen”, zegt Martha die ineens weer bij de les is. “We willen natuurlijk wel een urinemonster hebben waar we wat aan kunnen meten. Dan hebben we daarna tijd genoeg voor meer spelletjes.” Meteen pakt ze een nieuwe kan, en geeft die aan Lea. “Alsjeblieft, vul die maar tot het streepje als je kan. En daarna de twee flesjes vullen die in het kistje staan, en het kistje verzegelen.” Lea pakt de kan aan, houdt die onder haar schede en begint te persen. Maar er komt maar geen druppel urine uit. “Dit gaat zo niet lukken”, zegt Martha. “Ik denk dat je meer water moet drinken, zodat de blaas wat voller wordt en de spanning wat hoger.”
Ze geeft Lea een fles bronwater, die gulzig begint te drinken. “Eigenlijk had ik ook best dorst, zegt ze”, want onderweg heb ik een bidon gemist, en daardoor was ik zelfs nog een beetje slapjes bij de sprint.” “Dan wil ik wel eens zien hoe je zo’n sprint afmaakt met een volle blaas, want deze was al indrukwekkend genoeg!” zegt Martha. Weer bloost Lea lichtjes bij het compliment. Martha ziet ook wat druppeltjes glinsteren op het kutje van Lea, maar ze betwijfelt of dat bruikbare urine is… Ze brengt haar mond naar het poesje, en likt hem heerlijk schoon. Nee, dat was geen pis; Lea begint al een beetje geil te worden!
“Tja, dan moeten we maar een tijdje wachten tot het water is doorgedrongen tot je blaas. Ik denk dat we die tijd wel doorkomen.” Zegt Martha met een glimlach op haar lippen. “Da’s mooi”, zegt Daphne, “want ik heb ondertussen ook weer dorst als een nijlpaard! Geef eerst die kan maar even hier, want ik denk dat ik dat vocht straks nog prima kan gebruiken.” Daphne zet voorzichtig de maatbeker met haar eigen urine aan haar mond, en neemt een paar slokjes. Martha had hier op gewacht en neemt de beker snel over, en neemt ook een paar slokken. De gelukzalige lach op haar gezicht verraadt dat ze het vocht prima kan waarderen! De beker gaat weer naar Daphne, die een paar slokken neemt, en de dames gaan zo door tot de beker helemaal leeg is. Ze slaan Lea bewust over, want haar urinestaal moet straks natuurlijk wel zuiver zijn. Lea, die dorst van het tafereel heeft gekregen, moet zich dus behelpen met gewoon water. Nu de pis van Daphne op is, stappen ook Daphne en Martha over op waterflessen die nu in rap tempo open gaan en van hand tot hand gaan totdat ze leeg zijn.

Een half uur verstrijkt, waarin de dames drinken, en elkaars lichaam bewonderen en strelen en kussen. Lea heeft nog steeds haar wielertruitje aan, en Martha en Daphne trekken dat voorzichtig over haar hoofd uit, zodat ze nu helemaal naakt voor de twee vrouwen zit. De dames genieten van de gebruinde armen, en de maagdelijk witte huid van haar torso die er zo scherp tegen af steekt. De roze tepeltjes op de nog jonge borstjes hebben qua kleur veel gemeen met het schaamhaar, wat nu nog beter uitkomt tegen het compleet naakte bovenlichaam. Daphne en Martha vallen gelijk aan op haar pronte borstjes, die liefkozend gestreeld worden. Even later hebben beide vrouwen een zachte tiet in hun mond, en Lea wordt helemaal gek van twee tongen die over de tepels likken en er om en om zacht in bijten. Daarna zakken de twee als op afspraak met hun mond af naar beneden, en wordt Lea met warme tongen over haar lichaam gelikt, tot de twee bij haar heupen zijn aangekomen. Ze gaan allebei nog even omhoog naar de navel, waar de tongen van de twee elkaar tegenkomen en aan een innige kus beginnen. Ze steken hun tongen diep in elkaars monden, en doen daar een wilde rondedans. Daarna likken ze weer een naar beneden en krijgt het kutje van Lea ruime aandacht, wat haar nog geiler maakt.
Moeder en dochter hebben dan al lang en breed een greep onder het rokje van Martha gedaan, en geconstateerd dat haar gleuf ook al behoorlijk nat is geworden van al dat strelen en kussen. Lea wil ondertussen ook wel eens een kut proeven, en draait zich zodanig onder Martha dat ze met haar tong in één keer diep kan penetreren. Ze begint als een dolle te likken. Het valt Martha op hoe behendig Lea de weg weet te vinden in de spelonken van haar grot. “Zo zo”, zegt ze, “dat heb je vast vaker gedaan!” Lea kan het niet ontkennen; al die jaren in kleedkamers met blote meisjes onder de douche: wie wordt daar nou niet warm van? Bovendien had ze, moest ze concluderen, eigenlijk ook helemaal geen belangstelling voor jongens. Ze kreeg eigenlijk alleen een nat kruisje als ze aan seks met meisjes dacht. En al had ze nog geen vaste vriendin, ze had wel al regelmatig met meisjes geëxperimenteerd. En die ervaring wierp ze nu volledig in de strijd!
Daphne merkte dat het kutvocht bij Martha wel heel erg snel naar buiten droop toen ze haar tong in de kut van Lea stak, en haar wild begon te tongen. Martha had er duidelijk plezier in! Omgekeerd begint Lea nu stevig te vloeien nu ze haar mond op de kut van Martha heeft, en haar tong alle plekjes van die zalige kut aan het verkennen is. Daphne op haar beurt hield het niet droog toen Martha haar mond op haar kut zette en met haar tong draaiende bewegingen rond haar klit begon te maken, terwijl Lea met haar tong haar bilnaad aan het verkennen was, in zelfs in haar anus probeerde te duwen. Kortom: de tijd vliegt voorbij!

Dan zegt Martha: “Eigenlijk moet ik nu zelf pissen als een mier.” “Je bedoelt natuurlijk: pissen als een stier” verbetert Lea. “Dan heb jij nog nooit met een vergrootglas naar pissende mieren gekeken!” De dames lachen om de grap. “Maakt niet uit”, zegt Martha, “pissen is pissen! En dat ga ik nu doen!” “Dan toch zeker niet in zo’n onhandig emmertje”, zegt Daphne, “want dat gedoe vind ik nogal omslachtig. Als je moet pissen, dan maar gelijk in mijn mond.” “Ik had niet anders verwacht”, zegt Martha, en ze loopt naar een hoek van de caravan waar ze een groot zeil uit een kast haalt. Ineens ziet Lea waar de 6 haken voor bedoeld zijn die her en der in de muren van de caravan zijn aangebracht! Martha hangt het zeil geroutineerd op aan de haken, en ineens is de vloer van de caravan in een mini zwembad veranderd.
Snel trekt Martha het t-shirt van Daphne over haar hoofd uit. De rode bh steekt prachtig af op haar licht getinte huid, maar Martha heeft geen zin om daar lang van te genieten. Ze maakt het bh-tje los, en gooit hem op de inmiddels aardig groeiende stapel kleren. Daphne’s stevige borsten zijn nu in volle glorie te bewonderen door Martha en Lea, die haar moeder nog niet zo vaak compleet naakt gezien had en al helemaal niet in deze duidelijk opgewonden staat.
Martha is nu nog de enige die haar kleding aanheeft, maar dat duurt niet lang. Routineus wordt ze door Daphne van haar uniform ontdaan; eerst verdwijnt het bloesje, dat toch al nauwelijks in staat was om de grote borsten binnen te houden. Zodra er genoeg knoopjes los zijn, springen ze enthousiast naar buiten. Ook het bloesje verdwijnt op de stapel. Het rokje zit met één knoop vast, en Daphne vraagt zich verwonderd af hoe de knop dat volhoudt. Ze moet behoorlijk wat kracht gebruiken om de knoop door het knoopsgaatje te wurmen. Als dat is gelukt, trekt ze het rokje over de heupen naar beneden. Ze vraagt zich af hoeveel rokjes Martha verbruikt, want ze hoort de naden van het rokje scheuren. Maar ze krijgt het heel uit, en gooit het bij de rest. Hoewel Lea behoorlijk trots is op het prachtige lichaam van haar moeder, kan ze niet anders dan bewonderend naar het naakte lichaam van Martha kijken. Het is werkelijk een goddelijk lichaam! Martha is een stevige vrouw, maar niets aan haar is te groot of te klein, alles is in perfecte harmonie. Kortom: het lichaam waar beeldhouwers gek op zijn.

Beide dames staan nu poedelnaakt tegenover elkaar. “Wie eerst?” zegt Daphne? “Ga jij maar liggen, want ik wil over je heen pissen zoals er nog nooit over je heen is gepist” zegt Martha. “Dan moet je van goeden huize komen, want die lat ligt behoorlijk hoog!” zegt Daphne. “Ik heb al heel wat pis over me heen gehad!” Dat laat Martha zich geen twee keer zeggen. Daphne gaat in het bad liggen, en Martha zet haar poes voor haar mond. Die is nog niet open, of de eerste pisstraal raakt haar vol op haar huig. Snel slikt Daphne de eerste slokken door, want Martha pist onverdroten door, ze kan het niet meer inhouden. Na een paar seconde voluit plassen stopt ze even, en ze schuift iets naar achteren, zodat ze op de buik van Daphne komt te zitten. Vervolgens pist ze weer met volle kracht vooruit. Haar krachtige straal raakt Daphne ’s gezicht, haar haar, haar borsten; de pis druipt van haar kin af. In een mum van tijd is Daphne zijknat. “Kom hier met die kut van je”, zegt ze, “ik wil die grot helemaal leegdrinken en schoonlikken!”.
Dat laat Martha zich geen twee keer zeggen! Ze schuift weer naar voren, en duwt haar klit nu tegen Daphne’s mond aan. Ze begint ook acuut weer te pissen, waarbij de straal nog steeds zo krachtig is dat Daphne de stroom nauwelijks kan verwerken. Een deel van de pis komt haar mond net zo hard uit als het er in gespoten wordt. Op de bodem van het badje begint ondertussen al een aardige plas te ontstaan van de natuursekt die van haar lichaam afdruipt, en Daphne slaat van genot met beide handen in de warme urine. De urine vliegt vrolijk in het rond, en Lea kan het nu ook niet langer aanzien. Ze kruipt op handen en voeten op de vloer op zoek naar druppels die uit het bad zijn gevlogen die ze volledig oplikt. Als ze in de buurt van Martha komt, en die recht tegen haar kont aankijkt, drukt ze snel een paar vingers in haar kut. Lea gromt van genot, als Martha ook nog een vinger in haar poepgaatje perst.

Daphne probeert ondertussen haar tong tegen de stroom in bij Martha naar binnen te persen, maar de tegendruk is nog te groot. Ze moet zich beperken tot het om de schaamlippen heen likken, en ondertussen proberen zoveel mogelijk van die heerlijke pis in haar mond zien te krijgen. Dat lukt nog wonderwel goed, want ze heeft vaker met dit bijltje gehakt. Gulzig drinkt ze de pis, en onderwijl likt ze de clitoris van Martha met stevige halen, zodat die zachtjes begint te kreunen. Daphne weet wel hoe ze de straal kan dimmen: ze steekt twee vingers in de kut van Martha, daarna nog een, en begint langzaam de binnenkant van haar vagina te strelen. Martha begint nu nog harder te kreunen, en inderdaad, de pisstroom wordt wat kleiner. Daphne krijgt haar tong nu wèl in de kut van haar vriendin, en begint als een wilde in het rond te likken. Dit tot groot genoegen van Martha, die nu haar laatste druppels uit haar blaas perst.
Lea kan het nu ook niet meer houden, ze wil zo snel mogelijk meedoen met de twee vrouwen die het overduidelijk goed met elkaar kunnen vinden. “Ik moet nu geloof ik pissen; zal ik de maatbeker nu vullen?” “Dat zou fijn zijn, schat”, zegt Martha, die uitgewoond in het bad in haar eigen pis ligt. “Zou je de beker vervolgens over kunnen gieten in de twee flesjes die klaar staan, en die in het kistje kunnen zetten? Daarna mag je het kistje dichtdoen en verzegelen. Dan is dat alvast klaar.” “Maar pies niet teveel in de beker, want je moet natuurlijk ook wat voor ons overhouden!” zegt Daphne. “Daar hoef je niet bang voor te zijn,” zegt Lea, “want ik moet echt enorm plassen. Er blijft meer dan genoeg over voor jullie.”

Lea pakt één van de flesjes, en leest in de bijsluiter hoeveel urine er in elk flesje moet worden gegoten. Ze vermenigvuldigt dat getal met 2, en piest de vereiste hoeveelheid voorzichtig in de maatbeker. Daarna giet ze de inhoud van de maatbeker in de flesjes, verzegelt de flesjes en daarna het kistje, en zet het kistje in de koelkast. “En nu ik!” roept ze, en ze springt bij de twee vrouwen in het tijdelijke bad. Dat kan de hoeveelheid vrouwenvlees met gemak aan, en nu gaan Daphne en Martha naast elkaar liggen. Lea gaat wijdbeens over hun heen staan, zodat haar kut vanzelf een beetje open gaat staan. Die glimt nog van de plas die ze zojuist heeft gedaan, en van het kutvocht dat ze bij het kijken naar haar moeder en Martha vrijelijk heeft laten lopen. Ze haalt even adem, en begint dan te pissen.
De eerste golf mikt ze op het gezicht van Daphne, die haar mond open doet en zich de pis goed laat smaken. Daarna draait Lea zich naar Martha, en ook die krijgt een lading verrukkelijke tienerpis in haar mond, die ze na wat rollen in de mond met genoegen doorslikt. De volgende golf is weer voor Daphne, die de oogst nu niet doorslikt, maar zich omdraait naar Martha en haar met volle mond begint te kussen. De vrouwen geven elkaar de urine met gemak door, maar het is onvermijdelijk dat er bij het tongen wat urine wegsijpelt. Nu de hoofden van de twee vrouwen zo dicht bij elkaar zijn, is dat echter geen probleem, want Lea plast gewoon over de twee hoofden en monden heen, die door de twee gulzig wordt opgezogen en verwerkt. Af en toe spuugt één van de twee een slok pis terug naar Lea, die de eerste keer een beetje schrikt van de pis die op haar borsten wordt afgevuurd, maar de volgende keren er al rekening mee houdt, en het gele goud zoveel mogelijk met haar lichaam probeert op te vangen. Als ze haar hoofd naar beneden buigt, loopt de pis door haar rode haar, en ze wrijft het er helemaal doorheen.

Nadat Lea is uitgepist, die ondertussen ook zijknat van de pis is, laat ze zich op de twee vrouwen vallen, die haar prompt beginnen te strelen en te likken. Elke vrouw pakt één bil van Lea, en begint die zacht te masseren. Ondertussen beweegt Lea haar onderlijf, dat zo’n beetje op de kutten van de twee vrouwen ligt, en ze duwt haar dijen tussen de dijen van Martha en Daphne. Met kleine bewegingen stimuleert ze zo de klitten van de twee vrouwen, terwijl er aan twee kanten aan een bil wordt getrokken, zodat haar kut en kont goed open komen te liggen.
“Ik moet weer pissen.”, zegt Daphne. “Nu is het mijn beurt om te drinken, want ik ben er tot nu toe behoorlijk karig van afgekomen.” zegt Lea, en ze gaat omgekeerd boven Daphne zitten. Die krijgt nu de kut van haar dochter op een presenteerblaadje aangeboden, en dat laat ze zich geen twee keer zeggen! Ze steekt twee vingers in haar dochters kut, en begint haar te masseren. Ondertussen is ze niet vergeten waarom Lea daar is gaan liggen, en met nog licht gespreide benen perst ze de pies uit haar vagina. De straal gaat recht omhoog, en komt een stuk hoger dan waar Lea op had gerekend. Ze krijgt de straal dan ook vol in het gezicht en over haar hoofd. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om haar rode haar goed uit te spoelen. Martha, die wel wist hoe hoog Daphne kan komen als ze piest, had wèl de vereiste hoogte ingenomen, en vangt de pis op met haar mond. Ze laat zich de natuursekt weer goed smaken. Ook Lea heeft haar hoogte aangepast, dat wil zeggen: ze heeft haar mond nu direct op de uitgang van Daphne’s kut gezet, zodat de urine nu rechtstreeks haar mond in spuit. Dat het veel te veel voor haar is, maakt haar niet uit, want Martha is nu ook voor de uitgang gaan zitten, en en samen slikken ze alle natuursekt gulzig naar binnen. Ineens komt Lea met een schreeuw klaar, want Daphne heeft niet stilgezeten, en heeft de kut van Lea tot een stevig orgasme gevingerd.

Daarna gaat ze verder met Martha, want diens kutje ligt ondertussen ook uitnodigend voor haar vingers. Omdat Martha al behoorlijk nat is, steekt ze gelijk maar drie vingers naar binnen. Martha kreunt van genot, en begint nu met haar heupen te draaien terwijl ze tegelijkertijd met haar hoofd door het gele goud in het bad rolt. “Oh, dat is lekker”, zegt Martha. “Ik wil meer! Wie wil zijn hand in mijn kut steken?” Daphne kijkt eens naar haar dochter, die verlekkerd ‘ja’ knikt. “Mijn hand ken je onderhand wel; wat dacht je ervan als Lea daar eens mee begint?” Martha hoopte daar uiteraard al op, want niets is zo leuk als onbekende lichaamsdelen in je kut terug te vinden.
Martha gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen zo ver als ze kan, en Lea gaat voor haar zitten. Bij het spreiden is de grot vanzelf een stukje open gaan staan, en Lea kan een heel eind naar binnen kijken tussen de kutlippen. Zowel de klit als het pisgaatje kijken haar uitnodigend aan, en Lea kan even niet besluiten welke van de twee ze eerst zal likken. Al krijgt ze daar ook de tijd niet voor, want ze krijgt eerst een lading pis van Martha over zich heen, omdat de spanning op haar blaas even te groot werd. “Wacht, ik zal je helpen” zegt Daphne. Ze pakt met één hand de twee kutlippen van Martha, en trekt ze nog verder uit elkaar. Met de andere hand pakt ze de rechterhand van Lea en steekt twee vingers van haar dochter bij Martha naar binnen. “Nu rustig heen en weer bewegen, en als je voelt dat er meer speling zit, dan stop je er een volgende vinger bij. En dat doe je dan ook weer bij de vierde vinger”. Lea is een goede leerling, en krijgt al vrij snel 4 vingers bij Martha naar binnen. Die begint al aardig hitsig te worden, want ze draait stevig met haar kont, die nog steeds in een grote plas urine ligt. En gooit ook weer een nieuwe lading pis over het gezicht van Lea en Daphne, nu het nog kan.

Terwijl Lea steeds sneller haar vingers bij Martha naar binnen en buiten schuift, moet ze ook weer onbedaarlijk pissen. Maar ze wil het vingerwerk niet afbreken, en daarom begint ze te pissen terwijl ze op handen en voeten voor Martha zit. Snel steekt Daphne haar hoofd onder het kutje van haar dochter, en werkt de pis met smaak naar binnen. Als Lea even stopt, draait Daphne haar hoofd naar Martha, en spuugt de urine recht in haar gezicht. Martha vangt zo goed en zo kwaad als het kan zoveel mogelijk op, en slikt het vervolgens snel door om de volgende lading te kunnen ontvangen. Prompt piest Lea weer door in de mond van haar moeder, waarna het tafereel zich herhaalt.
“Ik krijg de vingers er nu met gemak in; wat nu?” vraagt Lea. “Nu maak je een vuistje door je duim in je hand te vouwen, en daarna probeer je de vuist langzaam weer naar binnen te schuiven. Als je daarbij draaiende bewegingen maakt, zal je zien dat dat best makkelijk gaat. Lea doet wat haar gezegd wordt, en draait nu langzaam met haar vuist de kut van Martha in. Die begint steeds harder te kreunen, ten teken dat het allemaal helemaal volgens plan verloopt. Na enig heen en weer draaien, waarbij de hand steeds verder in de vagina van Martha verdween, bereikt Lea het punt waarop het dikste deel van haar vuist halverwege in de kut zit. “En nu doorduwen!” zegt Martha, die niet kan wachten tot de hele vuist in haar gleuf is verdwenen. “Duwen!” dat laat Lea zich geen twee keer zeggen, en met enige kracht duwt ze haar hele hand naar binnen. Het voelt geweldig! De warmte van het kutvlees, het vocht om haar vingers en de reactie van Martha missen hun uitwerking niet: Lea begint als een bezetene te pompen met haar arm. Martha schreeuwt het uit van genot, en komt achter elkaar een paar keer klaar, waardoor de kut nog gladder wordt, en Lea nog makkelijker heen en weer kan met haar arm, die ondertussen al behoorlijk ver in de vagina is verdwenen, al bijna tot de elleboog. Lea verbaast zich er eigenlijk over dat ze zo ver kan komen met haar arm! Aan de andere kant: als er een baby uit kan, dan kan er ook best een arm naar binnen, denkt ze.
“En ik dan?” hoort ze ineens Daphne zeggen? Die is weer met gespreide benen naast Martha gaan liggen, en heeft zichzelf ondertussen aardig klaar gevingerd. Maar daar neemt ze uiteraard geen genoegen mee. “Ik wil ook een hand hebben!” Ze ziet Lea even bedenkelijk kijken. Een vrouw die ze nog maar net kent fisten, dat is voor de meeste meisjes al een behoorlijke stap, maar je eigen moeder? Maar Daphne laat zich niet zo makkelijk afwimpelen. “Ik heb je hele lijf al in me gehad; het minste dat je nu terug kunt doen is er een arm voor in de plaats te steken.” Dat argument snijdt hout, en Lea trekt haar rechterarm uit Martha. Die zegt vervolgens: “hé, dat is niet de bedoeling! Je was nog niet klaar!” Maar ze was te snel met klagen, want ze is nog niet uitgesproken of Lea ramt haar linkerarm tot ver voorbij de pols naar binnen. “Dat is beter”, zegt Martha, die van genot acuut weer begint te pissen. Lea houdt snel haar hoofd en mond in de straal, en werkt zo wat pis naar binnen dat ze vervolgens bij Daphne in haar mond laat lopen, die het gulzig doorslikt. Haar hoofd en haar zijn weer kleddernat, en ze draait een paar keer snel met haar hoofd, zodat de urine in het rond vliegt.

Vervolgens richt ze haar aandacht weer op Daphne die nog steeds met wijd geopende kut klaar ligt om de hand van Lea te ontvangen. Ze geeft haar een piszoen, en kijkt vervolgens eerst even in de geopende flamoes, want een openstaande vagina heeft ze nog niet zo vaak gezien. En elke kut is anders, zo heeft ze al gezien bij Martha. Bij de gynaecoloog, waar ze wel eens is geweest, is het doorgaans de dokter die van dat prachtige uitzicht mag genieten. Eigenlijk gemeen, denkt ze.
Het exemplaar van haar moeder kan behoorlijk ver open, heeft ze al gezien! Om haar moeder een beetje te plagen, trekt ze eerst stevig aan de kutlippen, zodat de kut nu echt ver open staat; het gat is nu zo groot dat er gemakkelijk een wijnglas in zou kunnen, zonder dat dat de randen zou raken. Lea neemt de pisbuis in haar mond, en begint hard te zuigen. Die kan daar niet tegen, en ze zuigt de urine nu uit de blaas van Daphne, die deze variant nog niet had ervaren, uitgezogen worden door je eigen dochter! Daarna steekt Lea voorzichtig drie vingers in de openstaande gleuf. Maar dat duurt Daphne te lang; ze pakt de hand van haar dochter, en steekt die in één keer naar binnen. “En nu neuken!” zegt ze tegen Lea. Dat hoef je maar één keer tegen Lea te zeggen want het is een snelle leerling, en omdat ze nu met beide armen in een kut zit, begint ze ritmisch met beide armen heen en weer te bewegen.

De dames krioelen nu van genot door het bad, dat door het aanhoudende gepis steeds voller is komen te staan. Terwijl de een na de ander klaar komt, en het geil in grote draden langs Lea’s armen loopt, zegt ze: “dat zou ik toch ook wel willen ervaren; zoals jullie liggen te genieten, dat moet fantastisch zijn!” “Is het ook, zegt Daphne, maar vertel eens: ben je al ontmaagd dan?” “Nee, zegt Lea, “moet dat dan?” Daphne kijkt Martha eens goed aan, wat dit is een situatie die ze beiden nog niet zijn tegengekomen. Meisjes die regelmatig seks hebben gehad hebben al moeite genoeg bij het fisten. Maar bij een maagd? “Ach”, zegt Martha, die tenslotte enige medische kennis in huis heeft als verpleegster, “we kunnen het in ieder geval proberen. Baat het niet, dan schaadt het hopelijk ook niet.” “Ja!” schreeuwt Lea het uit, “Ik wil gefist worden! Maakt niet uit door wie.”
Daphne en Martha kijken eens naar elkaars handen, en Daphne legt haar hand op die van Martha. Die van Daphne is duidelijk kleiner. De keus is daarmee gemaakt, want met een kleinere hand heb je meer kans op succes. Lea gaat op haar rug in het bad liggen, en Martha en Daphne beginnen haar overal te kussen en te strelen. Vooral de vagina krijgt de volle aandacht. Die is al een tijdje behoorlijk vochtig, want ook Lea is al een paar keer klaargekomen. De schaamlippen zijn al behoorlijk opgezwollen, en de klit staat als een rots in de branding overeind. Martha aarzelt geen moment, en begint de kut krachtig te likken. Golven geil druipen uit haar grotje, die vervolgens door Martha snel worden opgelikt. Bijna net zo lekker als natuursekt!
Daphne heeft ondertussen haar vingers bevochtigd met haar eigen kutgeil, dat ruim voorradig is, en ze steekt nu voorzichtig twee vingers bij haar dochter naar binnen. Die kreunt zachtjes, want dat is ze nog niet zo gewend. Als Daphne de weerstand wat voelt afnemen, steekt ze er een derde vinger bij, en weer begint Lea te kreunen. “Ga door”, zegt ze, “het voelt fantastisch!” Nadat ook de derde vinger makkelijk toegang heeft gekregen, steekt Daphne de vierde vinger in het kutje. Ook deze vinger wordt verrassend makkelijk geaccepteerd door Lea, die duidelijk zo geil als boter is en nu profiteert van al het voorwerk dat al is gedaan. “Nu wordt het waarschijnlijk wat pijnlijker, want ik steek zo de hele hand in je kut, en als die straks helemaal naar binnen schiet, zal je maagdenvlies hopelijk gelijk scheuren. Dat zal best pijn doen, maar dat duurt gelukkig niet lang.” Zegt Daphne. “Maakt niet uit” zegt Lea, “ik wil je hand er nu in hebben!” Op dit moment had het haar overigens werkelijk niet meer uitgemaakt wat Daphne in haar kut had willen stoppen, Lea had alles prima gevonden.

Daphne wil het echter iets rustiger aan doen, en manoeuvreert haar hand langzaam in de natte opening. Die geeft nog steeds mee, zodat ze haar hand steeds verder naar binnen kan schuiven. Dit tot grote verbazing van zowel Martha als Daphne, die dit totaal niet hadden verwacht! Het is ook een prachtig gezicht, die roodharige jonge kut met een hele vuist voor meer dan de helft naar binnen is gestoken. Het wachten is op het startschot… “Ben je er klaar voor?” vraagt Daphne? “Ja”, zegt Lea, “stoot maar door!”. Daphne kijkt nog even vragend naar Martha, maar die haalt haar schouders licht op. Ze wil het overduidelijk hebben, dus waarom niet? Meer aanmoediging heeft Daphne niet nodig, en met een stevige push douwt ze haar hand zo ver mogelijk naar binnen. Lea geeft een gil van de pijn, maar komt daarna gelijk weer tot rust. Ze blijft even liggen, en Daphne houdt haar arm ook even stil.
Dan trekt Daphne haar hand langzaam terug, waarop het gezicht van Lea weer even van de pijn vertrekt, maar dat is snel weg en er verschijnt snel een gelukzalige glimlach om haar mond. Martha neemt een slok urine uit het bad, geen van de meiden denkt nu even aan pissen, en kust dat bij Lea naar binnen. Vervolgens duwt Daphne haar arm weer dieper de vagina in. Weer haalt ze haar arm een stukje terug, waarbij de kutlippen zich krampachtig proberen vast te klemmen aan haar arm, wat een bijzonder geil gezicht is, zo’n terugtrekkende kut. Die gelijk ook weer naar binnen schuift als Daphne haar arm weer voorzichtig naar binnen duwt. Ze trekt haar arm nu wat verder terug tot aan de pols, waarbij ze ook wat maagdenbloed mee naar buiten trekt op haar arm. “Wacht even”, zegt Martha, en ze buigt voorover en likt de arm snel schoon. “Steek hem er maar weer wat dieper in.” Daphne maakt nu wat grotere pompende bewegingen, en als gevolg daarvan begint Lea zachtjes te kreunen. Elke keer als de arm uit de kut wordt getrokken, is Martha er als de kippen bij om de arm schoon te likken, tot er niks meer van het bloed over is.
“Heerlijk mam”, zegt Lea, “dat is echt fantastisch”. Daphne kan zich nu niet meer inhouden, en begint te pompen of Lea al jaren niks anders gewend is. Het meisje is dat natuurlijk niet, en als reactie komt ze een paar keer achter elkaar klaar, waarbij het kutgeil in steeds grotere slierten mee naar buiten komt. Martha kan niet langer stil blijven zitten, en gaat met haar kont naar Lea liggen. Die heeft ineens uitzicht op twee fantastische billen, die al helemaal open staan zodat ze het poepgaatje goed kan zien zitten. Het is een geweldig uitzicht!
“Kom Lea, steek je hand maar weer in mijn kut, dan heb je wat afleiding.” zegt ze tegen Lea. In dit standje kan Lea nog veel verder naar binnen, en ze ziet haar arm steeds verder in het spleetje verdwijnen. Ze kan de baarmoeder nu raken, en speelt wat met uitgestrekte vingers rond in de behoorlijk ruime kut, zoals Lea nu ook weet. Met rustige halen pompt ze Martha nu klaar, die weer wild om zich heen begint te zwaaien. Met de duim van haar andere hand penetreert ze nu het poepertje van Martha, die als reactie daarop maar weer een keer klaar komt.

“Dat kan zo maar niet!” zegt Daphne. “Zit ik hier mijn dochter te vuisten, laat jij je armneuken en in je kont vingeren! Je kunt op zijn minst jouw arm bij mij naar binnen rossen!” Martha kan natuurlijk niet anders dan haar gelijk geven, en trekt met haar linker arm de billen van Daphne uit elkaar. Wat heeft ze toch een mooie kont! De twee helften glimmen haar tegemoet en ze steekt twee vingers in de anus. Daphne had wat anders verwacht, en begint prompt weer te pissen, en Martha likt daarom eerst zoveel mogelijk van de pis op, voordat ze haar arm in de openstaande pissende kut rost. Met één vloeiende stoot ramt Martha haar hand weer de natte grot in. Die verdwijnt gelijk tot aan de elleboog in de kletsnatte gleuf. Daarna steekt ze haar tong diep in het poepgat dat ze met haar andere hand zover mogelijk heeft opengespreid. Daphne geeft een klein gilletje, en begint vervolgens luid te kreunen van genot. Martha begint in hetzelfde ritme als Lea en Daphne te stoten, en de vrouwen komen achter elkaar klaar.
De camera die pal boven het bad hangt, registreert ondertussen de gebeurtenissen in het bad met feilloze precisie. Op het beeld is te zien dat de drie vrouwen een natuurlijke cirkel hebben gevormd, waarbij duidelijk te zien is dat Lea in haar kut wordt geneukt door de arm van Daphne, Martha door de arm van Lea en Daphne op haar beurt door Martha. Het gekreun van de dames wordt net niet overstemt door het geklots van de pis die in het bad in grote golven tegen de rand opbotsen doordat de vrouwen in exact hetzelfde gelijkmatige ritme met hun armen naar binnen en naar buiten gaan. Als de vrouwen voor de laatste keer klaar komen, komt het bad tot rust. Ze liggen nu, nog steeds met hun armen in elkaars kutjes, heerlijk na te genieten van wat ze net beleefd hebben. Daarbij is de glimlach op het gezicht van Lea veruit het grootst.

Terwijl ze zo heerlijk ontspannen liggen, laten ze met kleine tussenpozen af en toe hun plas lopen, waarbij het bad allengs voller wordt. Ze nemen niet eens meer elke keer de moeite om hun monden op de pissende gleuven te zetten, of één van de drie moet toevallig met haar mond voor een kut liggen als de pisbuis opengaat. In dat geval klinkt er een “ah, heerlijk!” door de caravan.
Na een tijdje zo gelegen te hebben, werden de drie weer dermate geil dat er weer aan alle kanten harder gevingerd en gepiest moest worden. Martha is al weer zo geil, dat ze deze keer geen genoegen meer neemt met een arm in haar kut. “Kom Lea,” zegt ze, “steek je hand eens in mijn anus. Mijn poepertje is wel het een en ander gewend, en heeft vandaag nog weinig te doen gehad.” Lea denkt niet lang na want het lijkt haar wel een geil idee, en ze steekt eerst één vinger in het poepgaatje, snel gevolgd door een tweede en een derde. Ze beweegt haar vingers een paar keer op en neer, en ze ziet de anus mee op en neer dansen, wat ze een mooi gezicht vind. Ze voelt heel weinig weerstand, en dat komt natuurlijk omdat Martha inderdaad wel het een en ander al in haar kont heeft mogen ontvangen, waaronder menige pik en een bierfles. Lea merkt dat voorzichtig doen weinig zin heeft, en nadat ze snel haar vingers goed door haar eigen kutslijm heeft gehaald, steekt ze haar hand in één keer in de rode roos van Martha. Die kreunt nog maar weer een keer van genot, en begint met haar kont te draaien om de arm zo ver mogelijk naar binnen te werken. De arm van voelt geweldig, en ze kan hem tot voorbij de elleboog in de darm krijgen. Lea en Daphne kijken met grote ogen naar de arm die geklemd tussen die twee prachtbollen van billen heen en weer beweegt.
Martha draait nu op haar rug, met de arm van Lea stevig in haar reet, en Daphne ziet nu haar kans om de klit van Martha goed te bewerken, en haar hoofd tussen haar borsten te begraven. Vervolgens steekt ze een paar vingers in de openstaande kut, en begint haar G spot te bewerken terwijl ze zacht op een tepel knabbelt. “Doe eens ruig, en steek je hand maar naar binnen” Zegt Martha dan. Daar hoeft Daphne niet lang over na te denken, en ze schuift haar arm bij Martha naar binnen. Die wordt nu in beide gaten door twee sterke armen genomen; de vrouwen bewegen hun arm in een gelijk ritme op en neer, en Martha weet niks anders dan dat ze nu in de hemel is beland; gillend komt ze weer een paar keer klaar, want Daphne en Lea gaan gewoon door met pompen. “Genoeg!” zegt Martha, “genoeg! Ik kan niet meer.” De twee armen houden acuut op met bewegen, en Martha laat haar pis langs de arm van Daphne lopen, ze heeft nu alle controle over haar blaas verloren. Lea en Daphne likken alles op wat uit haar magnifieke kut loopt.

Na een tijdje trekt Martha zich langzaam los van de arm van Lea, en ze trekt ook de arm van Daphne uit haar getormenteerde kut. Martha had een goede reden om even op te staan, want ze moet weer enorm pissen en met een arm in je kut gaat dat toch wat lastiger. Ze gaat daarom boven moeder en dochter staan, en trekt haar uitgerekte kut nog verder open. Lea en Daphne kijken verlangend omhoog naar het gapende gat. Daarin is alles rood en opgezwollen en doorgeneukt, en dat ziet er geweldig uit. Martha houdt het niet meer, en piest met haar laatste krachten over de twee heen. Die weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen; pis opvangen met de mond, of als douche gebruiken? Ze proberen allebei, en voor ze het weten liggen ze alletwee met volle mond te rollebollen onder de ferme straal.
Lea is ondertussen weer wat bijgekomen van de inspanningen, en heeft nog één verzoekje aan Martha. “Ik heb jouw hand nog niet in mijn kut gehad”, zegt ze tegen haar, “en die wil ik toch ook nog wel voelen.” Martha kan dat verzoek natuurlijk niet weigeren, bovendien had ze gezien dat de hand van Daphne uiteindelijk best makkelijk naar binnen kon, dus ze steekt gelijk maar 4 vingers in het kutje van Lea. Ze merkt wel dat de kut van Lea een stuk kleiner nog is dan die van haar moeder, en dat de hand van Martha een stuk groter, dus ze voelt behoorlijk wat weerstand van het tegenstribbelende, toch behoorlijk ingewerkte poesje. Ze trekt haar hand dus eerst nog even door de kut van Daphne om hem te smeren met kutgeil, en doet een nieuwe poging. Nu is de weerstand een stuk minder, en ze kan haar duim er nu ook bij plaatsen. Langzaam draait ze haar hand verder naar binnen, tot ze op het punt komt dat ze met één ferme beweging haar hele hand naar binnen stoot. Lea gilt het uit van genot, en nu haar hele hand in het kutje zit, begint Martha met haar arm neukbewegingen te maken, en onderzoekt ze met haar vingers alle plekjes van de vagina. Ze knijpt zacht in alles wat ze maar kan pakken, en Lea komt snel klaar met een gillend orgasme.

Lea begint nu toch wel aan het eind van haar latijn te komen, en Martha haalt haar arm voorzicht uit het doorweekte kutje. Die blijft nog even openstaan en is nu nog verder opgerekt, en ze kunnen helemaal tot op de baarmoeder kijken. De schaamlippen zijn rood en opgezwollen, en Martha neemt ze liefkozend tussen haar lippen en begint er aan te zuigen. Vervolgens steekt ze haar tong in het uitgeputte kutje en begint alle gevoelige plekjes te likken. Lea gromt van genot, want Daphne heeft zich ondertussen op haar borstjes gestort en sabbelt nu weer zacht, dan weer hard, aan haar tepels. Na het zoveelste orgasme kijkt Lea haar moeder dan gelukzalig aan.
De vrouwen kunnen nu echt niet meer, en ze blijven nog even rustig naast elkaar liggen in de snel afkoelende pis. Lea ligt in het midden, en draait zich dan weer om naar Martha, waarbij ze haar hoofd tussen haar borsten legt en haar tepels likt, dan weer naar Daphne waarbij ze haar tong in de mond van haar moeder steekt, en de twee elkaars mond doorkruisen met hun tong. Elke keer als Lea zich omdraait, draait ze haar rug en billen even door het piesbad, en het gele goud glinstert op haar prachtige roomwitte billen. De aanblik hiervan is te geil, en Martha draait met haar mee als Lea zich weer naar Martha draait, en likt haar billen schoon.
“Kom”, zegt Martha, “Ik denk dat we maar eens moesten gaan opruimen, want ik kan echt niet meer!” “Daphne kijkt eens naar het uitgewoonde lijf van haar dochter, en kan alleen maar beamen dat het mooi was, maar dat je nu eenmaal ook een keer moet stoppen. Lea vindt het ook een mooi moment, dus de vrouwen staan op, pakken elk een stuk van het zijl vast en lopen gezamenlijk naar de douchecabine. Ze besluiten om Lea nog één cadeautje te geven, ze zetten haar in de cabine, en gieten de inhoud van het zijl over haar hoofd uit, zodat Lea een enorme pisdouche krijgt. Met ogen dicht en mond open ondergaat deze de behandeling. Als het zijl leeg is, stappen Martha en Daphne ook in de cabine. Die is niet gemaakt voor 3 personen, maar ze passen er nèt in, en Martha en Daphne beginnen gelijk met het schoonlikken van Lea. Omzichtig likt Martha haar kutje en poepgaatje schoon, want Lea is nu op haar hele lichaam overgevoelig. Daphne doet hetzelfde met haar ronde tietjes; ze kan er maar niet over uit hoe mooi ze die vindt!

Als Martha de douche open zet, wordt de laatste pis weggespoeld, en de vrouwen drogen elkaar daarna goed af. “En, Lea,” vraagt Daphne als ze weer aangekleed zijn, “Hoe vond je de beloning?” “Mam”, zegt ze, “ik denk niet dat je me ooit nog een wedstrijd zal zien verliezen!” “Rustig aan schatje,” zegt Martha, “Ik ben niet de enige controleur van de dienst, en ik kan je beloven dat ik de enige ben die op deze manier de controles afneemt!” Ze lachen op deze opmerking, en Daphne zegt dan: “Jullie doen toch ook vliegende controles? Lea heeft al een paar keer een controle thuis gehad. Is dat niks voor jou?” “Dat doen we inderdaad”, zegt Martha. “Ik heb het nooit overwogen vanwege het reizen, maar je hebt gelijk: als ik controles aan huis ga doen, dan hoef ik niet meer zo te prutsen in die caravan. Weet je wat: ik ga me morgen gelijk inschrijven voor die afdeling!”

De dames nemen hartstochtelijk afscheid, en Daphne zegt nog tot slot: “Wat mij betreft mag je altijd langskomen, daar hebben we helemaal geen controle voor nodig. Wat jij, Lea?” Die trekt een grijns van oor tot oor, en heeft voor haar antwoord helemaal geen woorden meer nodig…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir